,, ,

Psikolog Esra Hatırnaz, Pazar'da danışan kabulüne devam ediyor

Sağlık 22.08.2023 - 12:18, Güncelleme: 22.08.2023 - 12:18 6886+ kez okundu.
 

Psikolog Esra Hatırnaz, Pazar'da danışan kabulüne devam ediyor

Pazar’da Psikolog - Aile Danışmanı Esra Hatırnaz, bilişsel davranışçı terapi ve çocuk merkezli oyun terapisiyle danışanlarına hizmet veriyor.
Rize ’nin Pazar İlçesinde Psikolog - Aile Danışmanı Esra Hatırnaz çalışma ofisinde danışan kabullerine hizmet vermeye devam ediyor. Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji bölümü mezunu olan Psikolog & Aile Danışmanı Esra Hatırnaz 26 Ocak 2023 tarihinden beri pazardaki çalışma ofisinde danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul’da rehabilitasyon merkezinde ve engelli bakım merkezinde çalışan Hatırnaz, Dokuz Eylül üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimini, Üsküdar üniversitesinde ise aile danışmanlığı eğitimini tamamladı. Hatırnaz, yetişkinlerde bilişsel davranışçı terapi ekolüyle çalışırken, 2-10 yaş arası çocuk danışanlarıyla ise çocuk merkezli oyun terapisiyle çalışmaktadır. Hatırnaz, danışanlarına duygusal, davranışsal ve bilişsel sorunlarında yardımcı olmak için çalışıyor. Ayrıca, aile içi iletişim, evlilik sorunları, çocuk yetiştirme ve stres yönetimi gibi konularda danışmanlık hizmeti veriyor. Hatırnaz, danışanlarına güvenli ve destekleyici bir ortamda hizmet vermeyi ve onların yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor. Hatırnaz’ın çalışma ofisi Pazar ilçe merkezinde yer almaktadır. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU
Pazar’da Psikolog - Aile Danışmanı Esra Hatırnaz, bilişsel davranışçı terapi ve çocuk merkezli oyun terapisiyle danışanlarına hizmet veriyor.

Rize ’nin Pazar İlçesinde Psikolog - Aile Danışmanı Esra Hatırnaz çalışma ofisinde danışan kabullerine hizmet vermeye devam ediyor.

Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji bölümü mezunu olan Psikolog & Aile Danışmanı Esra Hatırnaz 26 Ocak 2023 tarihinden beri pazardaki çalışma ofisinde danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul’da rehabilitasyon merkezinde ve engelli bakım merkezinde çalışan Hatırnaz, Dokuz Eylül üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimini, Üsküdar üniversitesinde ise aile danışmanlığı eğitimini tamamladı.

Hatırnaz, yetişkinlerde bilişsel davranışçı terapi ekolüyle çalışırken, 2-10 yaş arası çocuk danışanlarıyla ise çocuk merkezli oyun terapisiyle çalışmaktadır.

Hatırnaz, danışanlarına duygusal, davranışsal ve bilişsel sorunlarında yardımcı olmak için çalışıyor. Ayrıca, aile içi iletişim, evlilik sorunları, çocuk yetiştirme ve stres yönetimi gibi konularda danışmanlık hizmeti veriyor.

Hatırnaz, danışanlarına güvenli ve destekleyici bir ortamda hizmet vermeyi ve onların yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor.

Hatırnaz’ın çalışma ofisi Pazar ilçe merkezinde yer almaktadır.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.