,, ,

Pizza restoranında cinayet: Şüpheli tutuklandı

Gündem 31.07.2023 - 17:57, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:57 2941+ kez okundu.
 

Pizza restoranında cinayet: Şüpheli tutuklandı

Manisa’da pizza restoranında cinayet: Bir ölü, bir yaralı
Manisa 'nın Yunusemre ilçesinde çalıştığı pizza restoranına motosikletle gelerek bir mesai arkadaşını öldürüp diğerini de yaralayan şüpheli yakalandı. Dün Muradiye Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki pizza restoranında yaşanan olayın ardından kaçan şüphelinin restoran çalışanı F.K. olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalanan F.K. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Olay Dün Muradiye Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki bir pizza restoranına motosikletle gelen bir kişi, tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçmış, restoran çalışanı Sultan Zencirci (27) ölmüş, diğer çalışan Gül D. (45) ise yaralanmıştı.    
Manisa’da pizza restoranında cinayet: Bir ölü, bir yaralı

Manisa 'nın Yunusemre ilçesinde çalıştığı pizza restoranına motosikletle gelerek bir mesai arkadaşını öldürüp diğerini de yaralayan şüpheli yakalandı.

Dün Muradiye Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki pizza restoranında yaşanan olayın ardından kaçan şüphelinin restoran çalışanı F.K. olduğu belirlendi.

Jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalanan F.K. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Olay

Dün Muradiye Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki bir pizza restoranına motosikletle gelen bir kişi, tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçmış, restoran çalışanı Sultan Zencirci (27) ölmüş, diğer çalışan Gül D. (45) ise yaralanmıştı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.