,, ,

Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde Değişim Rüzgarları: Fatma Kayakoparan Muhtar Adayı

Gündem 27.03.2024 - 15:27, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:27 4414+ kez okundu.
 

Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde Değişim Rüzgarları: Fatma Kayakoparan Muhtar Adayı

Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan, yaşlı ve hastaların ziyareti, spor alanları ve daha fazlası için projelerini açıkladı
Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan , seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Kayakoparan’ın projeleri arasında yaşlı ve hastaların ziyaret edilmesi, bakım ve temizlik desteği sağlanması, muhtarlık önünde kışın sıcak, yazın soğuk ikram verilmesi, sokak hayvanları için beslenme köşeleri oluşturulması ve mahalle sakinleri için spor alanı oluşturulması yer alıyor. Ayrıca, Kayakoparan’ın projeleri arasında mahalle konağının inşa edilmesi, mahalle sakinleri için özel gün ve etkinlik salonu yaptırılması, mahalledeki ihtiyaç sahipleri için evlenen çiftlere maddi manevi destek sağlanması ve ihtiyaç sahiplerine ev eşyası, elbise, ayakkabı, burs ve gıda yardımı için belediyeden destek alınması da bulunuyor. Her yıl camilerde geçmişte kaybettiklerimiz için Yasin-i Şerif okutmayı planlayan Kayakoparan, mahallede çiçeksiz balkon bırakmamayı ve her ay mahalle buluşmaları ile değerlendirme toplantıları yapmayı hedefliyor. Kayakoparan, “Mahallemizin yaşanabilir olması için sizlerin fikirleri, önerileri ve katılımı ile birlikte daha güzele, daha iyiye ve yarınlara ‘Değişime Muhtarla Başla’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.
Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan, yaşlı ve hastaların ziyareti, spor alanları ve daha fazlası için projelerini açıkladı

Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan , seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Kayakoparan’ın projeleri arasında yaşlı ve hastaların ziyaret edilmesi, bakım ve temizlik desteği sağlanması, muhtarlık önünde kışın sıcak, yazın soğuk ikram verilmesi, sokak hayvanları için beslenme köşeleri oluşturulması ve mahalle sakinleri için spor alanı oluşturulması yer alıyor.

Ayrıca, Kayakoparan’ın projeleri arasında mahalle konağının inşa edilmesi, mahalle sakinleri için özel gün ve etkinlik salonu yaptırılması, mahalledeki ihtiyaç sahipleri için evlenen çiftlere maddi manevi destek sağlanması ve ihtiyaç sahiplerine ev eşyası, elbise, ayakkabı, burs ve gıda yardımı için belediyeden destek alınması da bulunuyor.

Her yıl camilerde geçmişte kaybettiklerimiz için Yasin-i Şerif okutmayı planlayan Kayakoparan, mahallede çiçeksiz balkon bırakmamayı ve her ay mahalle buluşmaları ile değerlendirme toplantıları yapmayı hedefliyor.

Kayakoparan, “Mahallemizin yaşanabilir olması için sizlerin fikirleri, önerileri ve katılımı ile birlikte daha güzele, daha iyiye ve yarınlara ‘Değişime Muhtarla Başla’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.