,, ,

Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtar Adayı Fatma Kayakoparan'nın Afişlerine Saldırı!

Gündem 13.03.2024 - 09:23, Güncelleme: 13.03.2024 - 09:23 4158+ kez okundu.
 

Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtar Adayı Fatma Kayakoparan'nın Afişlerine Saldırı!

Muhtar adayı Kayakoparan’ın afişleri boyandı ve söküldü. Kendi seviyelerini düşürdüklerini belirtti ve halkın desteğiyle seçimden zaferle ayrılacağını ifade etti
Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtar Adayı Fatma Kayakoparan 'ın afişlerinin boyandığı ve astığı yerden söküldüğü iddia edildi. Kayakoparan, bu olayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Afislerimi boyamakla ve astığım yerden kaldırmakla kimsenin eline bir şey geçmez. Bu benim için iyi bir şey demek ki korku saldım birilerine. Böyle yapmakla sadece kendi seviyelerini düşürüyorlar. Asla onların seviyesine düşmeyeceğim." Kayakoparan, bu olayın seçimlere gölge düşürmek için yapıldığını da sözlerine ekledi. "Bu tür çirkin oyunlara karşı asla taviz vermeyeceğim. Halkımızın desteğini arkamda hissediyorum ve onların desteğiyle bu seçimden zaferle ayrılacağıma inanıyorum."
Muhtar adayı Kayakoparan’ın afişleri boyandı ve söküldü. Kendi seviyelerini düşürdüklerini belirtti ve halkın desteğiyle seçimden zaferle ayrılacağını ifade etti

Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtar Adayı Fatma Kayakoparan 'ın afişlerinin boyandığı ve astığı yerden söküldüğü iddia edildi. Kayakoparan, bu olayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Afislerimi boyamakla ve astığım yerden kaldırmakla kimsenin eline bir şey geçmez. Bu benim için iyi bir şey demek ki korku saldım birilerine. Böyle yapmakla sadece kendi seviyelerini düşürüyorlar. Asla onların seviyesine düşmeyeceğim."

Kayakoparan, bu olayın seçimlere gölge düşürmek için yapıldığını da sözlerine ekledi.

"Bu tür çirkin oyunlara karşı asla taviz vermeyeceğim. Halkımızın desteğini arkamda hissediyorum ve onların desteğiyle bu seçimden zaferle ayrılacağıma inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.