,, ,

Pınar Deniz, Brand Week’te söyleşiye katıldı.

Magazin 15.11.2022 - 10:12, Güncelleme: 15.11.2022 - 10:12 12833+ kez okundu.
 

Pınar Deniz, Brand Week’te söyleşiye katıldı.

Pınar Deniz, Brand Week’te söyleşiye katıldı.
Kanal D 'de ekrana gelen ' Yargı '  dizisindeki sosyal içerikli mesajlarıyla da takdir toplayan Pınar Deniz , ‘Sokak tacizine karşı dur” söyleşisinde konuşmacı oldu. Deniz, “Tacize karşı 5D dediğimiz bir eğitim programı aldım. Dikkat dağıt, dahil et, delillendir, doğrudan müdehale et, dayanışma göster. Bunlar hayat kurtaran metotlar. Her kadının 10 dakikasını ayırıp bu dersi alması gerekir. Bunun hep birlikte önüne geçebileceğimize inanıyoruz ve diyorum ki; biz buna değeriz” dedi.
Pınar Deniz, Brand Week’te söyleşiye katıldı.
Kanal D 'de ekrana gelen ' Yargı '  dizisindeki sosyal içerikli mesajlarıyla da takdir toplayan Pınar Deniz , ‘Sokak tacizine karşı dur” söyleşisinde konuşmacı oldu.
Deniz, “Tacize karşı 5D dediğimiz bir eğitim programı aldım. Dikkat dağıt, dahil et, delillendir, doğrudan müdehale et, dayanışma göster. Bunlar hayat kurtaran metotlar. Her kadının 10 dakikasını ayırıp bu dersi alması gerekir. Bunun hep birlikte önüne geçebileceğimize inanıyoruz ve diyorum ki; biz buna değeriz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.