,, ,

Pençe-Kilit şehitlerine sosyal medyada provokasyon yapan 60 şüpheliden 4'ü yakalandı

Gündem 13.01.2024 - 09:33, Güncelleme: 13.01.2024 - 09:33 3594+ kez okundu.
 

Pençe-Kilit şehitlerine sosyal medyada provokasyon yapan 60 şüpheliden 4'ü yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütünü öven 60 hesap tespit etti. 53’ü yurt dışında, 4’ü yakalandı, 3’ünün yakalanması için çalışılıyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan Mehmetçiklerimize yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak Bölücü Terör Örgütünü  öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüpheli tespit edildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, bu şüphelilerden 53’ünün yurt dışında olduğunu ve haklarında adli işlemlerin başlatıldığını belirtti. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen 7 şüpheliye yönelik yapılan operasyonlarda 4’ü yakalandı. Diğer 3 şüphelinin yakalanma çalışması devam etmektedir. Operasyonları gerçekleştiren polislerimize Allah’ın ayaklarına taş değdirmemesini diledi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütünü öven 60 hesap tespit etti. 53’ü yurt dışında, 4’ü yakalandı, 3’ünün yakalanması için çalışılıyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan Mehmetçiklerimize yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak Bölücü Terör Örgütünü  öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüpheli tespit edildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, bu şüphelilerden 53’ünün yurt dışında olduğunu ve haklarında adli işlemlerin başlatıldığını belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen 7 şüpheliye yönelik yapılan operasyonlarda 4’ü yakalandı. Diğer 3 şüphelinin yakalanma çalışması devam etmektedir.

Operasyonları gerçekleştiren polislerimize Allah’ın ayaklarına taş değdirmemesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.