,, ,

Pazaryeri’nde çocuklar boya yaparak eğlendi

Gündem 15.07.2023 - 13:35, Güncelleme: 15.07.2023 - 13:57 3947+ kez okundu.
 

Pazaryeri’nde çocuklar boya yaparak eğlendi

Pazaryeri’nde çocuklar boya yaparak eğlendi
Bilecik ’in Pazaryeri ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında 4-6 yaş çocuklar için resim boyama etkinliği düzenlendi.   Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen programda 4-6 yaş çocukların yapmış olduğu resimler sergilenirken, çocuklara ay yıldızlı balonlar ve 15 Temmuz rozetleri takıldı.   15 Temmuz konulu kısa filminin gösterildiği etkinlikte program boyama, yüz boyama ve çocuklara hediye verilmesiyle son buldu.
Pazaryeri’nde çocuklar boya yaparak eğlendi

Bilecik ’in Pazaryeri ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında 4-6 yaş çocuklar için resim boyama etkinliği düzenlendi.
 

Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen programda 4-6 yaş çocukların yapmış olduğu resimler sergilenirken, çocuklara ay yıldızlı balonlar ve 15 Temmuz rozetleri takıldı.

 
15 Temmuz konulu kısa filminin gösterildiği etkinlikte program boyama, yüz boyama ve çocuklara hediye verilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.