,, ,

Pazaryeri Devlet Hastanesi’nde dahiliye servisi açıldı

Gündem 24.08.2023 - 09:28, Güncelleme: 24.08.2023 - 09:28 3746+ kez okundu.
 

Pazaryeri Devlet Hastanesi’nde dahiliye servisi açıldı

Pazaryeri Devlet Hastanesi’nde dahiliye servisi açıldı
Bilecik ’in Pazaryeri ilçesindeki devlet hastanesine, Sağlık Bakanlığı tarafından atanan iç hastalıkları uzman doktoru sayesinde, 10 yataklı dahiliye servisi kuruldu. Servis, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak. Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay , ilçede sağlık yönünden eksikliklerin giderildiğini belirterek, “Pazaryeri Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı dahiliye servisinin kurulmasıyla birlikte diğer ilçe ve illere hasta sevkleri azalacak. Pazaryeri ilçesinde sağlık hizmet kalitesi bir adım daha ileriye taşındı.” dedi. Altay, Temmuz ayında ilçeye atanan bir aile hekimi, bir iç hastalıkları ve bir tabip doktoruna da hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Altay, Pazaryeri ilçesine desteklerinden dolayı Bilecik Valisi Şefik Aygöl’e, Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı’ya ve Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’e teşekkür etti. Pazaryeri Devlet Hastanesi, ilçenin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olarak hizmet veriyor. Hastane, 25 yataklı, 2 ameliyathaneli ve 5 poliklinikli bir yapıya sahip. Hastane, ayrıca acil servis, laboratuvar, radyoloji, diyaliz ve fizik tedavi gibi birimleri de bünyesinde barındırıyor.
Pazaryeri Devlet Hastanesi’nde dahiliye servisi açıldı

Bilecik ’in Pazaryeri ilçesindeki devlet hastanesine, Sağlık Bakanlığı tarafından atanan iç hastalıkları uzman doktoru sayesinde, 10 yataklı dahiliye servisi kuruldu. Servis, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay , ilçede sağlık yönünden eksikliklerin giderildiğini belirterek, “ Pazaryeri Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı dahiliye servisinin kurulmasıyla birlikte diğer ilçe ve illere hasta sevkleri azalacak. Pazaryeri ilçesinde sağlık hizmet kalitesi bir adım daha ileriye taşındı.” dedi.

Altay, Temmuz ayında ilçeye atanan bir aile hekimi, bir iç hastalıkları ve bir tabip doktoruna da hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Altay, Pazaryeri ilçesine desteklerinden dolayı Bilecik Valisi Şefik Aygöl’e, Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı’ya ve Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’e teşekkür etti.

Pazaryeri Devlet Hastanesi, ilçenin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olarak hizmet veriyor. Hastane, 25 yataklı, 2 ameliyathaneli ve 5 poliklinikli bir yapıya sahip. Hastane, ayrıca acil servis, laboratuvar, radyoloji, diyaliz ve fizik tedavi gibi birimleri de bünyesinde barındırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.