,, ,

Pazaryeri Belediyesi'nin 2024 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi

Gündem 09.10.2023 - 09:24, Güncelleme: 09.10.2023 - 09:24 2977+ kez okundu.
 

Pazaryeri Belediyesi'nin 2024 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi

Pazaryeri Belediyesi, 2024 tahmini bütçesini 57 milyon 867 bin lira olarak belirledi. Başkan Zekiye Tekin, hayırlı olmasını diledi
Bilecik ’in Pazaryeri Belediyesi Ekim Ayı olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zekiye Tekin Başkanlığında Belediye toplantı salonunda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.   5 Gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Belediyenin bazı hizmetlerin 2024 yılı için fiyatları, içme suyu, mülkiyeti belediyeye ait işyerlerinde kira bedellerinin artırımı, katı atık bedeli, iş makinaları saat ücreti, düğün salonu fiyatları ve mezbahada küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim ücretlerinin yanı sıra belediyenin 2024 yılı, 2025 yılı ve 2026 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi.   5 MHP, 2 AK Parti ve 1 İYİ Parti’li Meclis Üyesinin katılımı ile yapılan Ekim ayı Olağan Meclis toplantısında Pazaryeri Belediyesinin 2024 tahmini bütçesi 57 milyon 867 bin lira olarak belirlenirken Belediye Başkanı Zekiye Tekin, meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti ve toplantının ve alınan kararların ilçe sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.   MHP Pazaryeri İlçe Başkanı Mustafa Tekelioğlu meclis toplantısına katılıp toplantıyı takip etti.
Pazaryeri Belediyesi, 2024 tahmini bütçesini 57 milyon 867 bin lira olarak belirledi. Başkan Zekiye Tekin, hayırlı olmasını diledi

Bilecik ’in Pazaryeri Belediyesi Ekim Ayı olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zekiye Tekin Başkanlığında Belediye toplantı salonunda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

5 Gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Belediyenin bazı hizmetlerin 2024 yılı için fiyatları, içme suyu, mülkiyeti belediyeye ait işyerlerinde kira bedellerinin artırımı, katı atık bedeli, iş makinaları saat ücreti, düğün salonu fiyatları ve mezbahada küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim ücretlerinin yanı sıra belediyenin 2024 yılı, 2025 yılı ve 2026 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

 

5 MHP, 2 AK Parti ve 1 İYİ Parti’li Meclis Üyesinin katılımı ile yapılan Ekim ayı Olağan Meclis toplantısında Pazaryeri Belediyesinin 2024 tahmini bütçesi 57 milyon 867 bin lira olarak belirlenirken Belediye Başkanı Zekiye Tekin, meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti ve toplantının ve alınan kararların ilçe sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

MHP Pazaryeri İlçe Başkanı Mustafa Tekelioğlu meclis toplantısına katılıp toplantıyı takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.