,, ,

Pazar'da çocuklar açık hava sinemasında doyasıya eğlendi

Gündem 16.09.2023 - 14:53, Güncelleme: 16.09.2023 - 15:51 3419+ kez okundu.
 

Pazar'da çocuklar açık hava sinemasında doyasıya eğlendi

Pazar Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliği, çocuklar ve aileler tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlikte çeşitli gösteriler ve animasyon filmi sunuldu.
Pazar Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.  Pazar’da 3 gün sürecek olan açık hava sinema etkinliklerinin ilk gününde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.   Anne ve babaların çocuklarıyla birlikte gönüllerince bir akşam geçirdiği açık hava sineması etkinliğinde mini disko, palyaço, maskot, pamuk prenses gösterisi, oyun ve eğlenceler programa renk kattı.   Etkinliklerin ardından ‘Neşeli çiftlik’ isimli çocuk animasyon filmi perdeye yansıtıldı. Ayrıca ücretsiz olarak patlamış mısır ikram edildi.  Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliğe Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa da katılarak mutluluklarına ortak oldu.   Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Basa Basa, konuşmasının ardından etkinliğin düzenlenmesine sponsor olan iş insanlarına plaket takdim etti.  16 Eylül Cumartesi günü (bugün) ve 17 Eylül Pazar günü (yarın) akşam saat 20:00 de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda nostaljik film gösterimi yapılacağı bildirildi.  Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU
Pazar Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliği, çocuklar ve aileler tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlikte çeşitli gösteriler ve animasyon filmi sunuldu.

Pazar Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. 

Pazar’da 3 gün sürecek olan açık hava sinema etkinliklerinin ilk gününde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.  

Anne ve babaların çocuklarıyla birlikte gönüllerince bir akşam geçirdiği açık hava sineması etkinliğinde mini disko, palyaço, maskot, pamuk prenses gösterisi, oyun ve eğlenceler programa renk kattı.  

Etkinliklerin ardından ‘Neşeli çiftlik’ isimli çocuk animasyon filmi perdeye yansıtıldı. Ayrıca ücretsiz olarak patlamış mısır ikram edildi. 

Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliğe Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa da katılarak mutluluklarına ortak oldu.  

Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Basa Basa, konuşmasının ardından etkinliğin düzenlenmesine sponsor olan iş insanlarına plaket takdim etti. 

16 Eylül Cumartesi günü (bugün) ve 17 Eylül Pazar günü (yarın) akşam saat 20:00 de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda nostaljik film gösterimi yapılacağı bildirildi. 

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.