,, ,

Pamir Pekin 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' Kadrosunda!

Tv-Dünyası 09.10.2022 - 19:11, Güncelleme: 09.10.2022 - 19:11 6128+ kez okundu.
 

Pamir Pekin 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' Kadrosunda!

Pamir Pekin 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' Kadrosunda!
Yapıcılığını BKM 'nin, yönetmenliğini Altan Dönmez 'in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde 'ye ait olan, başrolünü Ertan Saban , Özge Özberk ile Devrim Özkan 'ın paylaştığı dizinin kadrosuna Pamir Pekin dahil oldu.   Yuvamdaki Düşman, Hayat Şarkısı, Bir Annenin Günahı ve Olağan Şüpheliler gibi yapımlarda yer alan Pekin, dizide doktor rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
Pamir Pekin 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' Kadrosunda!
Yapıcılığını BKM 'nin, yönetmenliğini Altan Dönmez 'in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde 'ye ait olan, başrolünü Ertan Saban , Özge Özberk ile Devrim Özkan 'ın paylaştığı dizinin kadrosuna Pamir Pekin dahil oldu.
 
Yuvamdaki Düşman, Hayat Şarkısı, Bir Annenin Günahı ve Olağan Şüpheliler gibi yapımlarda yer alan Pekin, dizide doktor rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.