,, ,

Pamir Mustafa Demiröz ve Ezgi Eker’in Mutlu Birlikteliği

Gündem 26.03.2024 - 16:10, Güncelleme: 26.03.2024 - 16:10 3509+ kez okundu.
 

Pamir Mustafa Demiröz ve Ezgi Eker’in Mutlu Birlikteliği

İş ve sanat dünyasının başarılı isimleri Pamir Mustafa Demiröz ve Ezgi Eker, dostları ve ailelerinin şahitliğinde dünya evine girdi
İş dünyasının saygın isimlerinden Pamir Mustafa Demiröz ile iç mimarlık alanında yaratıcılığıyla tanınan Ezgi Eker , hayatlarını birleştirdi. İki farklı dünyanın temsilcileri olan bu başarılı çift, dostları ve ailelerinin şahitliğinde düzenlene sade bir düğünle dünya evine girdi.   Pamir Mustafa Demiröz ve Ezgi Eker, İstanbul’un ihtişamlı mekanlarından birinde gerçekleşen düğün töreniyle evlilik yolunda ilk adımlarını attı.   Pamir ve Ezgi Demiröz çifti, "Birlikte olduğumuz her an, birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla daha da anlam kazanıyor. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve ailemize teşekkür ederiz." dedi.   Mutluluğa Açılan Kapı   Çiftin mutluluğu ve birlikteliği, dostları ve aileleri tarafından coşkuyla kutlandı.   Düğün töreninde, her detayın özenle düşünüldüğü ve Ezgi Eker ’in profesyonelliğini yansıtan zarif tasarım anlayışı gözlerden kaçmadı. Pamir Mustafa Demiröz ise, "Hayatımın en önemli anını, en değerli insanlarla paylaşmanın mutluluğu içindeyim. Ezgi ile birlikte kuracağımız yuvamızda, sevgi ve anlayışla dolu bir hayat bizi bekliyor," şeklinde duygularını ifade etti.   Pamir ve Ezgi Demiröz'e ömür boyu mutluluklar dileriz.
İş ve sanat dünyasının başarılı isimleri Pamir Mustafa Demiröz ve Ezgi Eker, dostları ve ailelerinin şahitliğinde dünya evine girdi

İş dünyasının saygın isimlerinden Pamir Mustafa Demiröz ile iç mimarlık alanında yaratıcılığıyla tanınan Ezgi Eker , hayatlarını birleştirdi. İki farklı dünyanın temsilcileri olan bu başarılı çift, dostları ve ailelerinin şahitliğinde düzenlene sade bir düğünle dünya evine girdi.
 
Pamir Mustafa Demiröz ve Ezgi Eker, İstanbul’un ihtişamlı mekanlarından birinde gerçekleşen düğün töreniyle evlilik yolunda ilk adımlarını attı.
 
Pamir ve Ezgi Demiröz çifti, "Birlikte olduğumuz her an, birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla daha da anlam kazanıyor. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve ailemize teşekkür ederiz." dedi.
 
Mutluluğa Açılan Kapı
 
Çiftin mutluluğu ve birlikteliği, dostları ve aileleri tarafından coşkuyla kutlandı.
 
Düğün töreninde, her detayın özenle düşünüldüğü ve Ezgi Eker ’in profesyonelliğini yansıtan zarif tasarım anlayışı gözlerden kaçmadı. Pamir Mustafa Demiröz ise, "Hayatımın en önemli anını, en değerli insanlarla paylaşmanın mutluluğu içindeyim. Ezgi ile birlikte kuracağımız yuvamızda, sevgi ve anlayışla dolu bir hayat bizi bekliyor," şeklinde duygularını ifade etti.
 
Pamir ve Ezgi Demiröz'e ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.