,, ,

Öztrak, ASKİ’de su fiyatlarının indirilmesine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

Siyaset 17.10.2022 - 17:51, Güncelleme: 17.10.2022 - 17:51 4976+ kez okundu.
 

Öztrak, ASKİ’de su fiyatlarının indirilmesine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

Öztrak, ASKİ’de su fiyatlarının indirilmesine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:
“AK Partili belediye meclis üyelerinin suya indirim talebi iyi niyetli değil, art niyetlidir. Bir kere yaptıkları her şeyden önce suçtur. Ben söylemiyorum 4736 sayılı kanunun birinci maddesi bunu açıkça ortaya koyuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı ’na mensup üyelerin gözleri o kadar dönmüştür ki suç işlediklerinin farkında bile değiller. Belediyelerin gelirlerini düşürerek hizmet edemez hale getirmeye uğraşmaktadırlar. Sarayın talimatıyla belediyeyi zarara uğratarak belediyenin Ankaralılara yapacağı sosyal yardım ve hizmetlere ayrılan kaynağı kesme çabası içindedirler. Ankaralılara hizmet çabası içinde değildirler. Ne yaparlarsa yapsınlar. Belediyelerimiz tüm gücüyle çalışmaya, hemşerilerine hizmet etmeye devam edecektir.”
Öztrak, ASKİ’de su fiyatlarının indirilmesine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

“AK Partili belediye meclis üyelerinin suya indirim talebi iyi niyetli değil, art niyetlidir. Bir kere yaptıkları her şeyden önce suçtur. Ben söylemiyorum 4736 sayılı kanunun birinci maddesi bunu açıkça ortaya koyuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı ’na mensup üyelerin gözleri o kadar dönmüştür ki suç işlediklerinin farkında bile değiller.

Belediyelerin gelirlerini düşürerek hizmet edemez hale getirmeye uğraşmaktadırlar. Sarayın talimatıyla belediyeyi zarara uğratarak belediyenin Ankaralılara yapacağı sosyal yardım ve hizmetlere ayrılan kaynağı kesme çabası içindedirler. Ankaralılara hizmet çabası içinde değildirler. Ne yaparlarsa yapsınlar.

Belediyelerimiz tüm gücüyle çalışmaya, hemşerilerine hizmet etmeye devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.