,, ,

Özgür Özel’den Mansur Yavaş’a Anlamlı Ziyaret

Siyaset 04.05.2024 - 11:58, Güncelleme: 04.05.2024 - 11:58 5264 kez okundu.
 

Özgür Özel’den Mansur Yavaş’a Anlamlı Ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti ve başarıları için bir sertifika hediye etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti.  ABB Başkanı Mansur Yavaş , CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Ankara’nın beş beyazı olan Ankara tavşanı , Ankara balı , Ankara  keçisi , Ankara kedisi ve Ankara güvercinini simgeleyen bir plaket takdim ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise ABB Başkanı Mansur Yavaş ’a seçimlerdeki başarısı adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yaptığı bağışın sertifikasını hediye etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti ve başarıları için bir sertifika hediye etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti. 

ABB Başkanı Mansur Yavaş , CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Ankara’nın beş beyazı olan Ankara tavşanı , Ankara balı , Ankara  keçisi , Ankara kedisi ve Ankara güvercinini simgeleyen bir plaket takdim ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise ABB Başkanı Mansur Yavaş ’a seçimlerdeki başarısı adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yaptığı bağışın sertifikasını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.