,, ,

Özgür Aydın Kimdir?

Kimdir 18.11.2023 - 09:59, Güncelleme: 18.11.2023 - 09:59 3867+ kez okundu.
 

Özgür Aydın Kimdir?

Özgür Aydın Kimdir?
Özgür Aydın 1977 yılında İskenderun’da doğdu. Okul yıllarında Fizik ve Matematiğe ilgi duydu. Müzik ve gitara olan ilgisi ise ortaöğretim yıllarında başladı. Lise eğitiminden sonra CD, plak ve kaset satışı yapılan dükkanlarda çalıştı. Özgür Aydın Bu deneyimler, müziğe olan ilgisini büyük bir tutkuya dönüştürdü. 1999 yılında Eskişehir’de Fizik bölümüne kaydoldu ve lisans eğitimi boyunca üniversite radyosunda program yapımcılığı ve arşiv sorumlusu olarak çalıştı ve aynı zamanda bir çok müzik grubunda gitarist olarak sayısız sahne aldı. Özgür Aydın  2015 yılında Antalya’ya yerleşerek Supernova Music Lab adını verdiği kendi ev stüdyosunu kurdu. “Mystic Blues” isimli ilk albümünü Temmuz 2017’de On Air Müzik etiketiyle yayınladı. Ve ardından sırasıyla, Mayıs 2018’de “12th Street”, Temmuz 2019’da “Sad Robot", Şubat 2021’de “Picnic on the Moon”, Mart 2023'de "Harvest" adlı albümlerini yine On Air Müzik etiketiyle yayımladı. Albümlerindeki kompozisyonları, enstrüman kayıtlarını ve icralarını kendisi gerçekleştiren müzisyen aynı zamanda Mixing ve Mastering işlemlerini de kendisi gerçekleştirmektedir.     Özgür Aydın He was born in 1977, İskenderun. He had been very keen on maths and physics through the educational years. He began to be interested in music and guitars during the high school years. After graduated from high school, he was employed in music stores, selling the LPs, CDs and Cassettes. With these experiences in this particular jobs, his interest had became a life-long passion. in 1999, he signed up for university in Eskişehir. He had his bachelor and masters degree courses went on Physics and he worked in campus radio station as a radio programmer and archivist and also he played the guitar in a couple of bands on many stages. He moved to Antalya in 2015 ,with this, he released his debut album “Mystic Blues” with labeled On Air Music, in July of 2017 and the other al-bums are “12th Street” - May 2018, “Sad Robot” -,July 2019, “Picnic on the Moon” - February 2021 and "Harvest" - March 2023. Albums recorded in his own studio, Supernova Music Lab, Antalya/Turkey.
Özgür Aydın Kimdir?

Özgür Aydın 1977 yılında İskenderun’da doğdu. Okul yıllarında Fizik ve Matematiğe ilgi duydu. Müzik ve gitara olan ilgisi ise ortaöğretim yıllarında başladı. Lise eğitiminden sonra CD, plak ve kaset satışı yapılan dükkanlarda çalıştı. Özgür Aydın Bu deneyimler, müziğe olan ilgisini büyük bir tutkuya dönüştürdü. 1999 yılında Eskişehir’de Fizik bölümüne kaydoldu ve lisans eğitimi boyunca üniversite radyosunda program yapımcılığı ve arşiv sorumlusu olarak çalıştı ve aynı zamanda bir çok müzik grubunda gitarist olarak sayısız sahne aldı. Özgür Aydın  2015 yılında Antalya’ya yerleşerek Supernova Music Lab adını verdiği kendi ev stüdyosunu kurdu. “Mystic Blues” isimli ilk albümünü Temmuz 2017’de On Air Müzik etiketiyle yayınladı. Ve ardından sırasıyla, Mayıs 2018’de “12th Street”, Temmuz 2019’da “Sad Robot", Şubat 2021’de “Picnic on the Moon”, Mart 2023'de "Harvest" adlı albümlerini yine On Air Müzik etiketiyle yayımladı. Albümlerindeki kompozisyonları, enstrüman kayıtlarını ve icralarını kendisi gerçekleştiren müzisyen aynı zamanda Mixing ve Mastering işlemlerini de kendisi gerçekleştirmektedir.  

 

Özgür Aydın He was born in 1977, İskenderun. He had been very keen on maths and physics through the educational years. He began to be interested in music and guitars during the high school years. After graduated from high school, he was employed in music stores, selling the LPs, CDs and Cassettes. With these experiences in this particular jobs, his interest had became a life-long passion. in 1999, he signed up for university in Eskişehir. He had his bachelor and masters degree courses went on Physics and he worked in campus radio station as a radio programmer and archivist and also he played the guitar in a couple of bands on many stages. He moved to Antalya in 2015 ,with this, he released his debut album “Mystic Blues” with labeled On Air Music, in July of 2017 and the other al-bums are “12th Street” - May 2018, “Sad Robot” -,July 2019, “Picnic on the Moon” - February 2021 and "Harvest" - March 2023. Albums recorded in his own studio, Supernova Music Lab, Antalya/Turkey.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.