,, ,

Özge Özpirinçci 'Aile'nin kadın başrol oyuncusu oldu!

Tv-Dünyası 15.11.2022 - 10:19, Güncelleme: 15.11.2022 - 10:21 5373+ kez okundu.
 

Özge Özpirinçci 'Aile'nin kadın başrol oyuncusu oldu!

Özge Özpirinçci 'Aile'nin kadın başrol oyuncusu oldu!
Yapımcılığını Ay Yapım 'ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Bonomo 'nun kaleme aldığı, Hülya adlı güçlü bir kadının ve çocuklarının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.   Canan Ergüder Yurdaer Okur Emel Göksu Yüsra Geyik Nizam Namidar Umutcan Ütebay ve Muharrem Türkseven ’in kadrosunda yer alacağı; Kıvanç Tatlııtuğ ile prensipte anlaşılan dizinin kadın başrol oyuncusu Özge Özpirinçci oldu.   Başarılı güzel oyuncu dizide Aslan’ın ( Kıvanç Tatlııtuğ ) ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin rolüne hayat verecek.   Aile , yakında Show TV'de!
Özge Özpirinçci 'Aile'nin kadın başrol oyuncusu oldu!
Yapımcılığını Ay Yapım 'ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Bonomo 'nun kaleme aldığı, Hülya adlı güçlü bir kadının ve çocuklarının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
 
Canan Ergüder Yurdaer Okur Emel Göksu Yüsra Geyik Nizam Namidar Umutcan Ütebay ve Muharrem Türkseven ’in kadrosunda yer alacağı; Kıvanç Tatlııtuğ ile prensipte anlaşılan dizinin kadın başrol oyuncusu Özge Özpirinçci oldu.
 
Başarılı güzel oyuncu dizide Aslan’ın ( Kıvanç Tatlııtuğ ) ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin rolüne hayat verecek.
 
Aile , yakında Show TV'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.