,, ,

Özel Eğitim Öğretmenlerinden Oluşan Ekip, Özel Öğrencilerin Eğitimine Katkıda Bulunuyor

Gündem 16.02.2024 - 15:00, Güncelleme: 16.02.2024 - 15:29 3564+ kez okundu.
 

Özel Eğitim Öğretmenlerinden Oluşan Ekip, Özel Öğrencilerin Eğitimine Katkıda Bulunuyor

Etlik Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Özel Yürekler Kurs Merkezi’, özel öğrencilerin hayata katılımını artırıyor ve yüzlerini gülümsetiyor.
Etlik Halk Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen “Özel Yürekler Kurs Merkezi”, özel bir sergi düzenledi. Sergiye, Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , Şarkıcı Alper Alparslan , News Findy Haber Merkezi İmtiyaz Sahibi Ali Geniş , İç Anadolu Birliği Başkanı İsmet Taş , İnsan Kaynakları Uzmanı Hülya Ağca , Şerife Kaya , Fitnat Akkuş , Fatih Aydın , Akseli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akseli ve Kanserle Barış Derneği Genel Başkanı Mualla Coşkun gibi isimler katıldı. “Özel Yürekler Kurs Merkezi”, özel öğrencilerin hayata katılımını artırmayı ve onların yüzlerini gülümsetmeyi hedefliyor. Kurum Müdürü Ahmet Azizoğlu, Müdür Yardımcısı Dursun Uçan, ve  Gülay Hazer , Halil Direk , Burcu Göçmen , Feryal Öztürk , Bilal Akbulut , Meral Balsak , Ayşe Sarıcan , Zehra Taşan , Merve Eroğlu , Mustafa Kayhan oluşan ekip, özel eğitim öğretmenlerinden oluşuyor ve bu öğretmenler, özel öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyorlar. Bu merkez ve düzenlenen etkinlikler, özel öğrencilerin topluma daha aktif bir şekilde katılımını sağlamayı amaçlıyor.  
Etlik Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Özel Yürekler Kurs Merkezi’, özel öğrencilerin hayata katılımını artırıyor ve yüzlerini gülümsetiyor.

Etlik Halk Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen “Özel Yürekler Kurs Merkezi”, özel bir sergi düzenledi. Sergiye, Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , Şarkıcı Alper Alparslan , News Findy Haber Merkezi İmtiyaz Sahibi Ali Geniş , İç Anadolu Birliği Başkanı İsmet Taş , İnsan Kaynakları Uzmanı Hülya Ağca , Şerife Kaya , Fitnat Akkuş , Fatih Aydın , Akseli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akseli ve Kanserle Barış Derneği Genel Başkanı Mualla Coşkun gibi isimler katıldı.

“Özel Yürekler Kurs Merkezi”, özel öğrencilerin hayata katılımını artırmayı ve onların yüzlerini gülümsetmeyi hedefliyor. Kurum Müdürü Ahmet Azizoğlu, Müdür Yardımcısı Dursun Uçan, ve  Gülay Hazer , Halil Direk , Burcu Göçmen , Feryal Öztürk , Bilal Akbulut , Meral Balsak , Ayşe Sarıcan , Zehra Taşan , Merve Eroğlu , Mustafa Kayhan oluşan ekip, özel eğitim öğretmenlerinden oluşuyor ve bu öğretmenler, özel öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyorlar. Bu merkez ve düzenlenen etkinlikler, özel öğrencilerin topluma daha aktif bir şekilde katılımını sağlamayı amaçlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.