,, ,

Özel Çocuklar atık malzemelerden Kıyafet tasarlayıp defile gerçekleştirdi

Gündem 19.05.2023 - 14:20, Güncelleme: 19.05.2023 - 14:20 4263+ kez okundu.
 

Özel Çocuklar atık malzemelerden Kıyafet tasarlayıp defile gerçekleştirdi

Özel Çocuklar atık malzemelerden Kıyafet tasarlayıp defile gerçekleştirdi
Lüleburgaz, 18 Mayıs 2023 Perşembe günü Özel Bir Defileye ev sahipliği yaptı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen 16-21 Mayıs Atatürk ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz’da bulunan Paydaş Ol Derneği “Engelsiz Sanat ve Spor projesi”  ile Lüleburgaz’da belki de Türkiye’de ilk kez bir AVM’de özel çocuklar ve diğer normal çocuklar ile birlikte öğretmenleri  eşliğinde atık defile gerçekleştirdi. Paydaş Ol Derneği Başkanı Dilek Çakır haber sitemize yaptığı açıklamada; “Etkinlik içinde görme engelli çocuğumuz piyano alanında yeteneğini sergiledi ve karma olarak ritim grubu oluşturdular .Paydaş Ol Derneği olarak “Engelsiz Sanat ve Spor “sosyal sorumluk projesi ile yaklaşık yedi aydır yüzme ve hareket  eğitimleri aldırıyoruz. Lüleburgaz ’ın ilk özel spor kulübünü kurduk.  Engelsiz sanat ve spor projesinin amacı hem sanat hem kültür alanında çocukların eğitim görmesi ve bunların diğer normal çocuklarla bir araya gelerek, kendilerinin de farklı olmadıklarını onların da kültür ve sanat alanında bir çok şeyi başarabileceklerini göstermeyi amaçladık . Hatta Lüleburgaz ’da Havuzumuz yok ve havuzu olmayan bir ilden özel bir kolejin havuzunu kullanarak  il birincisi çıkardık.  Şimdi Türkiye şampiyonluğu için ilimizi  temsil edecek. Biz bunları gerçekleştirirken kurumlardan daha çok Lüleburgaz ’da özel bir Kolejin desteğini alarak bu sosyal sorumluk projesini hayata geçirdik. Benim burada kurumlara iletmek istediğim bir STK olarak ayrımcılık yapmadan bir ilde Özel ve devlet ayrımı yapmadan tüm özel çocukların projelerinize dahil etmeniz. Projemizde derneğimize destek olan İstek Kolejine ve Lüleburgaz 39 Burada Avm ye teşekkür ederim” Dedi. Haber : Zuhal Adıgüzel
Özel Çocuklar atık malzemelerden Kıyafet tasarlayıp defile gerçekleştirdi

Lüleburgaz, 18 Mayıs 2023 Perşembe günü Özel Bir Defileye ev sahipliği yaptı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen 16-21 Mayıs Atatürk ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz’da bulunan Paydaş Ol Derneği “Engelsiz Sanat ve Spor projesi”  ile Lüleburgaz’da belki de Türkiye’de ilk kez bir AVM’de özel çocuklar ve diğer normal çocuklar ile birlikte öğretmenleri  eşliğinde atık defile gerçekleştirdi.


Paydaş Ol Derneği Başkanı Dilek Çakır haber sitemize yaptığı açıklamada; “Etkinlik içinde görme engelli çocuğumuz piyano alanında yeteneğini sergiledi ve karma olarak ritim grubu oluşturdular . Paydaş Ol Derneği olarak “Engelsiz Sanat ve Spor “sosyal sorumluk projesi ile yaklaşık yedi aydır yüzme ve hareket  eğitimleri aldırıyoruz. Lüleburgaz ’ın ilk özel spor kulübünü kurduk.  Engelsiz sanat ve spor projesinin amacı hem sanat hem kültür alanında çocukların eğitim görmesi ve bunların diğer normal çocuklarla bir araya gelerek, kendilerinin de farklı olmadıklarını onların da kültür ve sanat alanında bir çok şeyi başarabileceklerini göstermeyi amaçladık .

Hatta Lüleburgaz ’da Havuzumuz yok ve havuzu olmayan bir ilden özel bir kolejin havuzunu kullanarak  il birincisi çıkardık.  Şimdi Türkiye şampiyonluğu için ilimizi  temsil edecek. Biz bunları gerçekleştirirken kurumlardan daha çok Lüleburgaz ’da özel bir Kolejin desteğini alarak bu sosyal sorumluk projesini hayata geçirdik. Benim burada kurumlara iletmek istediğim bir STK olarak ayrımcılık yapmadan bir ilde Özel ve devlet ayrımı yapmadan tüm özel çocukların projelerinize dahil etmeniz. Projemizde derneğimize destek olan İstek Kolejine ve Lüleburgaz 39 Burada Avm ye teşekkür ederim” Dedi.

Haber : Zuhal Adıgüzel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.