,, ,

Özbekistan, Türk iş insanlarına turizm alanında yeni fırsatlar sunuyor

Dünya 28.08.2023 - 11:46, Güncelleme: 28.08.2023 - 11:46 13184+ kez okundu.
 

Özbekistan, Türk iş insanlarına turizm alanında yeni fırsatlar sunuyor

Türk Dünyası İş İnsanları Derneği, Özbekistan’da turizm yatırımı fırsatlarını araştırdı. Başkonsolos Agzamhocaev, yatırımcılara teşviklerden bahsetti.
Türk Dünyası İş İnsanları Derneği , Özbekistan 'da turizm iş ve yatırım fırsatları değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Türk Dünyası İş İnsanları Derneği, Özbekistan 'ın tarihi ve kültürel zenginliği ile Türk iş insanlarına turizm alanında yeni fırsatlar sunduğunu belirtti. Derneğin 22 Ağustos'ta düzenlediği toplantıya, Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Amirsaid Agzamhocaev, Türk Dünyası İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Kanyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu başkanı katıldı. Toplantıda, Özbekistan'ın turizm potansiyeli ve yatırım fırsatları ele alındı. Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Amirsaid Agzamhocaev , Özbekistan hükümetinin turizm sektörünün gelişmesine verdiği önemi vurguladı. Agzamhocaev, "Özbekistan'da turizm sektörünün gelişmesine katkıda bulunma taahhüdünde bulunan yatırımcılara devletimizden bir takım teşvikler sunuluyor. Özellikle yeni inşa edilen otellere sübvansiyonlar tahsis ediliyor. Ve bu yönde eğitim almak isteyen yabancı öğrencilere eğitim yardımı sağlanıyor" dedi. Toplantıda, Özbekistan'da turizm alanında iş birliği fırsatları değerlendirildi. Türk iş insanları, Özbekistan'ın tarihi ve kültürel zenginliği ile turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Toplantı sonucunda, Özbekistan'da Harezm bölgesine yapılacak olan iş seyahati ile bölgedeki fırsatların yakından görülmesi ve ön anlaşmaların yapılması için bir planlama yapıldı.
Türk Dünyası İş İnsanları Derneği, Özbekistan’da turizm yatırımı fırsatlarını araştırdı. Başkonsolos Agzamhocaev, yatırımcılara teşviklerden bahsetti.

Türk Dünyası İş İnsanları Derneği , Özbekistan 'da turizm iş ve yatırım fırsatları değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Türk Dünyası İş İnsanları Derneği, Özbekistan 'ın tarihi ve kültürel zenginliği ile Türk iş insanlarına turizm alanında yeni fırsatlar sunduğunu belirtti.

Derneğin 22 Ağustos'ta düzenlediği toplantıya, Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Amirsaid Agzamhocaev, Türk Dünyası İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Kanyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu başkanı katıldı.

Toplantıda, Özbekistan'ın turizm potansiyeli ve yatırım fırsatları ele alındı.

Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Amirsaid Agzamhocaev , Özbekistan hükümetinin turizm sektörünün gelişmesine verdiği önemi vurguladı.

Agzamhocaev, "Özbekistan'da turizm sektörünün gelişmesine katkıda bulunma taahhüdünde bulunan yatırımcılara devletimizden bir takım teşvikler sunuluyor. Özellikle yeni inşa edilen otellere sübvansiyonlar tahsis ediliyor. Ve bu yönde eğitim almak isteyen yabancı öğrencilere eğitim yardımı sağlanıyor" dedi.

Toplantıda, Özbekistan'da turizm alanında iş birliği fırsatları değerlendirildi.

Türk iş insanları, Özbekistan'ın tarihi ve kültürel zenginliği ile turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Toplantı sonucunda, Özbekistan'da Harezm bölgesine yapılacak olan iş seyahati ile bölgedeki fırsatların yakından görülmesi ve ön anlaşmaların yapılması için bir planlama yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.