,, ,

Özbakır Çifti: ‘Kadınlarımıza Hak Ettiği Değeri Vermek Hepimize Düşen Bir Görevdir’

Siyaset 08.03.2024 - 11:26, Güncelleme: 08.03.2024 - 11:26 6860+ kez okundu.
 

Özbakır Çifti: ‘Kadınlarımıza Hak Ettiği Değeri Vermek Hepimize Düşen Bir Görevdir’

Hüseyin ve Deniz Özbakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların değerini vurgulayan bir mesaj yayımladı.
25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır çifti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar. Özbakır Ailesi mesajlarında; "Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan kadınlarımız hiç şüphe yok ki milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcılarıdır. Kadınlarımıza başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek hepimize düşen önemli bir görevdir. Bu yüzden yıl içinde bir gün kutlanan, kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakarlık ve cefakarlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır.Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV)’in ”Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesileyle kadına yönelik her türlü ayrımcılığın kalktığı, her türlü şiddetin son bulduğu, kadınların yönetimin her aşamasında ve hayatın her alanında daha çok temsil edildiği daha güzel bir dünya ümit ediyor. Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz."  ifadelerini kullandılar.
Hüseyin ve Deniz Özbakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların değerini vurgulayan bir mesaj yayımladı.

25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır çifti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Özbakır Ailesi mesajlarında;

"Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan kadınlarımız hiç şüphe yok ki milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcılarıdır. Kadınlarımıza başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek hepimize düşen önemli bir görevdir. Bu yüzden yıl içinde bir gün kutlanan, kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakarlık ve cefakarlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır.Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV)’in ”Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesileyle kadına yönelik her türlü ayrımcılığın kalktığı, her türlü şiddetin son bulduğu, kadınların yönetimin her aşamasında ve hayatın her alanında daha çok temsil edildiği daha güzel bir dünya ümit ediyor. Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz."  ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.