,, ,

Özbakır Ailesi 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı

Gündem 01.05.2023 - 09:10, Güncelleme: 01.05.2023 - 09:10 5125+ kez okundu.
 

Özbakır Ailesi 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı

Özbakır Ailesi 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi 25. ve 26. dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.Hüseyin ve Deniz Özbakır ; Hükümetimiz, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi ve emekçi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya ve bu yolda gerekli bütün adımları atmaya kararlılıkla da devam edecektir dedi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptıkları açıklamada, işçi haklarına temas eden Hüseyin ve Deniz Özbakır ,1 Mayıs, ülkemizde ilk kez AK Pari hükümetinin attığı adımlarla Emek ve Dayanışma Günü olarak, resmi tatil ilan edilmiştir. 1 Mayıs artık kavga ve çatışmanın değil barış, kardeşlik, dayanışma ve emeğin bayramı olarak kutlanmaktadır. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için farklı sektörlerde işçilerimiz, emekçilerimiz güçleri ile çalışmaktadır. Daha güçlü ve üreten bir Türkiye için, işçisiyle, memuruyla tüm emekçilerin bir arada olması ve omuz omuza mücadele etmesi gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin,kahraman madencilerimizin tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz .
Özbakır Ailesi 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi 25. ve 26. dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.Hüseyin ve Deniz Özbakır ; Hükümetimiz, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi ve emekçi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya ve bu yolda gerekli bütün adımları atmaya kararlılıkla da devam edecektir dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptıkları açıklamada, işçi haklarına temas eden Hüseyin ve Deniz Özbakır ,1 Mayıs, ülkemizde ilk kez AK Pari hükümetinin attığı adımlarla Emek ve Dayanışma Günü olarak, resmi tatil ilan edilmiştir. 1 Mayıs artık kavga ve çatışmanın değil barış, kardeşlik, dayanışma ve emeğin bayramı olarak kutlanmaktadır.

Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için farklı sektörlerde işçilerimiz, emekçilerimiz güçleri ile çalışmaktadır. Daha güçlü ve üreten bir Türkiye için, işçisiyle, memuruyla tüm emekçilerin bir arada olması ve omuz omuza mücadele etmesi gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin,kahraman madencilerimizin tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.