,, ,

Oyuncu Zerrin Sümer'den Makyajsız Paylaşım

Magazin 17.10.2023 - 17:28, Güncelleme: 17.10.2023 - 17:28 18816+ kez okundu.
 

Oyuncu Zerrin Sümer'den Makyajsız Paylaşım

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Zerrin Sümer, sosyal medyada makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Sümer, uzun süre sonra makyaj yaptığını ve yaşamanın güzelliğini vurguladı
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Zerrin Sümer sosyal medya hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Sümer, paylaşımında, "Niyesi yok demiyorum, yıllardır makyaj yapmamıştım, elim unutmuş nerdeyse. Fotoğrafını çektim paylaşıyorum. Sağlıkla yaşayın, gülümsetecek bir şeyler bulun kendinize. Her ne olursa olsun yaşamak güzel şey. Sevgiyle kalın, hoşçakalın" ifadelerini kullandı. Sümer'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Zerrin Sümer 1941 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1960'lı yıllardan itibaren sinema ve dizilerde rol almaya başladı. "Üç Arkadaş", "Suçlu", "Yarın Son Gündür", "Yalnızlar Rıhtımı", "Dört Ayaklı Dev" gibi filmlerde rol alan Sümer, "Ölümden Sonra" dizisiyle televizyon izleyicileriyle buluştu. Sümer, son olarak 2022 yılında "Saygı" dizisinde rol aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor.
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Zerrin Sümer, sosyal medyada makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Sümer, uzun süre sonra makyaj yaptığını ve yaşamanın güzelliğini vurguladı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Zerrin Sümer sosyal medya hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.

Sümer, paylaşımında, "Niyesi yok demiyorum, yıllardır makyaj yapmamıştım, elim unutmuş nerdeyse. Fotoğrafını çektim paylaşıyorum. Sağlıkla yaşayın, gülümsetecek bir şeyler bulun kendinize. Her ne olursa olsun yaşamak güzel şey. Sevgiyle kalın, hoşçakalın" ifadelerini kullandı.

Sümer'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Zerrin Sümer 1941 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1960'lı yıllardan itibaren sinema ve dizilerde rol almaya başladı. "Üç Arkadaş", "Suçlu", "Yarın Son Gündür", "Yalnızlar Rıhtımı", "Dört Ayaklı Dev" gibi filmlerde rol alan Sümer, "Ölümden Sonra" dizisiyle televizyon izleyicileriyle buluştu.

Sümer, son olarak 2022 yılında "Saygı" dizisinde rol aldı.

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.