,, ,

Oyuncu Pakize Suda, Muğla’da Son Yolculuğuna Uğurladı

Gündem 23.12.2022 - 15:14, Güncelleme: 23.12.2022 - 15:22 5056+ kez okundu.
 

Oyuncu Pakize Suda, Muğla’da Son Yolculuğuna Uğurladı

Oyuncu Pakize Suda, Muğla’da Son Yolculuğuna Uğurladı
Muğla 'nın Fethiye ilçesinde hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve yazar Pakize Suda (70), Muğla’da son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda , Fethiy e'de tedavi gördüğü hastanede 21 Aralık’ta, beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybetmişti. Suda'nın cenazesi, Muğla 'nın merkez ilçesi Menteşe ’deki Kurşunlu Camii'nde bugün kılınan cuma namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığı’na toprağa verildi. Sanat camiasından katılımın olmadığı cenazeye, Suda’nın ablası Aşye Suda, yeğeni Dilara Elagözlü ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan , Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban , CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu , Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş , bazı siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Haber : ESMA TURAN  
Oyuncu Pakize Suda, Muğla’da Son Yolculuğuna Uğurladı

Muğla 'nın Fethiye ilçesinde hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve yazar Pakize Suda (70), Muğla’da son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda , Fethiy e'de tedavi gördüğü hastanede 21 Aralık’ta, beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybetmişti. Suda'nın cenazesi, Muğla 'nın merkez ilçesi Menteşe ’deki Kurşunlu Camii'nde bugün kılınan cuma namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığı’na toprağa verildi.

Sanat camiasından katılımın olmadığı cenazeye, Suda’nın ablası Aşye Suda, yeğeni Dilara Elagözlü ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan , Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban , CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu , Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş , bazı siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Haber : ESMA TURAN

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.