,, ,

Oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Berrin Ağırbaş ile evlendi!

Magazin 06.03.2023 - 15:13, Güncelleme: 06.03.2023 - 15:13 25768+ kez okundu.
 

Oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Berrin Ağırbaş ile evlendi!

Oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Berrin Ağırbaş ile evlendi!
Behzat Ç . dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Mehmet Ali Nuroğlu nikah masasına oturdu. Behzat Ç. dizisinin yeni versiyonu Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nde Yücel rolüne hayat veren ünlü aktör Mehmet Ali Nuroğlu , uzun süredir beraber olduğu Berrin Ağırbaş ’la sade bir törenle nikah masasına oturdu. Nuroğlu nikaha gelen arkadaşlarının “Düğün günü” notuyla yayınladığı fotoğrafı paylaştı
Oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Berrin Ağırbaş ile evlendi!

Behzat Ç . dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Mehmet Ali Nuroğlu nikah masasına oturdu.

Behzat Ç. dizisinin yeni versiyonu Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nde Yücel rolüne hayat veren ünlü aktör Mehmet Ali Nuroğlu , uzun süredir beraber olduğu Berrin Ağırbaş ’la sade bir törenle nikah masasına oturdu.

Nuroğlu nikaha gelen arkadaşlarının “Düğün günü” notuyla yayınladığı fotoğrafı paylaştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.