,, ,

Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni: Prizma Galeri'de Solo Sergi

Kültür-Sanat 23.11.2023 - 14:51, Güncelleme: 23.11.2023 - 14:51 29704+ kez okundu.
 

Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni: Prizma Galeri'de Solo Sergi

Özgür Sönmez tarafından kurulan Prizma Galeri, ‘‘Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç’un Serüveni’’ başlıklı Zafer Malkoç solo sergisine ev sahipliği yapıyor.
Özgür Sönmez tarafından kurulan Prizma Galeri ''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' başlıklı Zafer Malkoç solo sergisine ev sahipliği yapıyor. Kürasyonu Seda Çelik tarafından üstlenilen sergi 29.11-15.12 2023 tarihleri arasında Prizma Galeri’de tüm sanatseverlerin ziyaretine açıktır. ''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' İmgelerin gizemini takip eden Malkoç, sanatın büyülü dünyasında çocuğun masumiyetini yansıtan bir ressam olarak öne çıkar. İşte bu masumiyet, onun eserlerindeki çizgilerin ve rastlantısal bir şekilde boyanmış tabloların, bir çocuğun karalamalarına benzer bir zarafetle parlamasını sağlar. Malkoç'un işlerinde sadelik ve tesadüfi unsurlar bir araya gelir ve böylece sanatın özünde tesadüfi dokunuşlarla bambaşka bir bağlam yaratmaktadır. ''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' isimli sergimiz sanatseverlere Malkoç'un sanat anlayışını, iç dünyasını ve teknik özelliklerini daha derinlemesine anlama fırsatı sunar. Bu sergi, çocuksu imgelerle dokunulan bir dünyaya hoş geldiniz diyerek sanatseverlere farklı pencerelerden seyir açmaktadır.. 29.11-15.12 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' isimli Solo sergi Zafer Malkoç un deneyim ve içgüdülerine dayalı yaklaşımlarının tuvallerine izlerini ve kendi iç dünyasının derinliklerinden ilhamlarını sanatseverlere kapı aralamaktadır.    Açılış Kokteyl 29.11.2023 18.00 Prizma Art-Feneryolu, Bağdat Cad. burç apartmanı no95 dükkan 6, 34724 Kadıköy/İstanbul 
Özgür Sönmez tarafından kurulan Prizma Galeri, ‘‘Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç’un Serüveni’’ başlıklı Zafer Malkoç solo sergisine ev sahipliği yapıyor.

Özgür Sönmez tarafından kurulan Prizma Galeri ''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' başlıklı Zafer Malkoç solo sergisine ev sahipliği yapıyor. Kürasyonu Seda Çelik tarafından üstlenilen sergi 29.11-15.12 2023 tarihleri arasında Prizma Galeri’de tüm sanatseverlerin ziyaretine açıktır.

''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' İmgelerin gizemini takip eden Malkoç, sanatın büyülü dünyasında çocuğun masumiyetini yansıtan bir ressam olarak öne çıkar. İşte bu masumiyet, onun eserlerindeki çizgilerin ve rastlantısal bir şekilde boyanmış tabloların, bir çocuğun karalamalarına benzer bir zarafetle parlamasını sağlar. Malkoç'un işlerinde sadelik ve tesadüfi unsurlar bir araya gelir ve böylece sanatın özünde tesadüfi dokunuşlarla bambaşka bir bağlam yaratmaktadır.

''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' isimli sergimiz sanatseverlere Malkoç'un sanat anlayışını, iç dünyasını ve teknik özelliklerini daha derinlemesine anlama fırsatı sunar. Bu sergi, çocuksu imgelerle dokunulan bir dünyaya hoş geldiniz diyerek sanatseverlere farklı pencerelerden seyir açmaktadır..

29.11-15.12 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' isimli Solo sergi Zafer Malkoç un deneyim ve içgüdülerine dayalı yaklaşımlarının tuvallerine izlerini ve kendi iç dünyasının derinliklerinden ilhamlarını sanatseverlere kapı aralamaktadır. 

 

Açılış Kokteyl 29.11.2023 18.00 Prizma Art-Feneryolu, Bağdat Cad. burç apartmanı no95 dükkan 6, 34724 Kadıköy/İstanbul 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.