,, ,

Osmaniye’de kapalı iş yerinde mahsur kalan kediyi esnaf kurtardı

Gündem 11.07.2023 - 11:42, Güncelleme: 11.07.2023 - 11:45 4221+ kez okundu.
 

Osmaniye’de kapalı iş yerinde mahsur kalan kediyi esnaf kurtardı

Osmaniye’de kapalı iş yerinde mahsur kalan kediyi esnaf kurtardı
Osmaniye 'nin Kadirli ilçesinde kapalı bir iş yerinde mahsur kalan kedi, esnaf tarafından kurtarıldı. Savrun Mahallesi ’nde kapalı iş yerinde kedinin mahsur kaldığını gören oto lastikçisi Tevfik Düver harekete geçti. Düver, kapının altından kediye yiyecek ve su verip, yakın bir köyde olduğunu öğrendiği iş yeri sahibi Mustafa Kafalı'nın yanına giderek anahtarını aldı. İlçe merkezine dönüp iş yerinin kapısını açan Düver, kediyi özgürlüğüne kavuşturdu. Veteriner hekimin muayene ettiği ve herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı anlaşılan kedi, su ve mama verildikten sonra sokağa bırakıldı.
Osmaniye’de kapalı iş yerinde mahsur kalan kediyi esnaf kurtardı

Osmaniye 'nin Kadirli ilçesinde kapalı bir iş yerinde mahsur kalan kedi, esnaf tarafından kurtarıldı.

Savrun Mahallesi ’nde kapalı iş yerinde kedinin mahsur kaldığını gören oto lastikçisi Tevfik Düver harekete geçti.

Düver, kapının altından kediye yiyecek ve su verip, yakın bir köyde olduğunu öğrendiği iş yeri sahibi Mustafa Kafalı'nın yanına giderek anahtarını aldı.

İlçe merkezine dönüp iş yerinin kapısını açan Düver, kediyi özgürlüğüne kavuşturdu.

Veteriner hekimin muayene ettiği ve herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı anlaşılan kedi, su ve mama verildikten sonra sokağa bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.