,, ,

Osmaniye'de ekiplerin enkazlardaki çalışmaları sürüyor

Gündem 11.02.2023 - 11:00, Güncelleme: 11.02.2023 - 11:00 5160+ kez okundu.
 

Osmaniye'de ekiplerin enkazlardaki çalışmaları sürüyor

Osmaniye'de ekiplerin enkazlardaki çalışmaları sürüyor
 "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye 'de ekipler çalışmalarına devam ediyor. Bölgede yıkılan binalarda tarama faaliyetleri gerçekleştirilirken, AFAD , Türk Silahlı Kuvvetleri, UMKE ve itfaiye ekipleri, Esenevler Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki Bilge Sitesi enkazında çalışma yapıyor. Yıkılma riski taşıyan 10 katlı binanın bulunduğu zorlu bölgede çalışan ekipler, kırıcı ve delici aletlerle enkazı kazıp molozları taşıyor. Ekipler, aile fotoğraf albümü, kitap, Kur'an-ı Kerim, bayrak gibi kişisel eşyaları da titizlikle enkazdan ayırıyor. Çevrede bekleyişi sürdüren bina sakinleri ise AFAD'ın oluşturduğu masada yakınlarının fotoğraflarını arıyor. Öte yandan çeşitli yardım kuruluşlarının üyeleri ile gönüllüler, bölgedeki vatandaşlara çorba, sıcak süt ve çay ikramında bulunuyor.
Osmaniye'de ekiplerin enkazlardaki çalışmaları sürüyor

 "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye 'de ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Bölgede yıkılan binalarda tarama faaliyetleri gerçekleştirilirken, AFAD , Türk Silahlı Kuvvetleri, UMKE ve itfaiye ekipleri, Esenevler Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki Bilge Sitesi enkazında çalışma yapıyor.

Yıkılma riski taşıyan 10 katlı binanın bulunduğu zorlu bölgede çalışan ekipler, kırıcı ve delici aletlerle enkazı kazıp molozları taşıyor.

Ekipler, aile fotoğraf albümü, kitap, Kur'an-ı Kerim, bayrak gibi kişisel eşyaları da titizlikle enkazdan ayırıyor.

Çevrede bekleyişi sürdüren bina sakinleri ise AFAD'ın oluşturduğu masada yakınlarının fotoğraflarını arıyor.

Öte yandan çeşitli yardım kuruluşlarının üyeleri ile gönüllüler, bölgedeki vatandaşlara çorba, sıcak süt ve çay ikramında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.