,, ,

Osmancık'ta örnek davranış: Bulduğu paranın sahibine ulaştı

Gündem 29.11.2023 - 13:12, Güncelleme: 29.11.2023 - 13:12 3970+ kez okundu.
 

Osmancık'ta örnek davranış: Bulduğu paranın sahibine ulaştı

Çorum’un Osmancık ilçesinde, Feyyaz Çetin adlı vatandaş, yolda bulduğu 1050 doları sahibine ulaştırmak için yetkililere teslim etti.
Çorum 'un Osmancık ilçesinde bir kişi, yolda bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağladı. İlçede ikamet eden Feyyaz Çetin, alışveriş için çıktığı çarşıda bir poşetin içinde 1050 dolar buldu. Çevrede paranın sahibini bulamayan Çetin, Osmancık Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurdu. Görevliler, parayı tutanak karşılığında teslim aldı. Bir süre sonra Osmancık Belediyesine başvuran Mehmet İpek, kendisine ait olduğunu ispatladıktan sonra parayı teslim aldı. Parasını teslim alan İpek, Çetin'e teşekkür etti.    
Çorum’un Osmancık ilçesinde, Feyyaz Çetin adlı vatandaş, yolda bulduğu 1050 doları sahibine ulaştırmak için yetkililere teslim etti.

Çorum 'un Osmancık ilçesinde bir kişi, yolda bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağladı.

İlçede ikamet eden Feyyaz Çetin, alışveriş için çıktığı çarşıda bir poşetin içinde 1050 dolar buldu.

Çevrede paranın sahibini bulamayan Çetin, Osmancık Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurdu.

Görevliler, parayı tutanak karşılığında teslim aldı.

Bir süre sonra Osmancık Belediyesine başvuran Mehmet İpek, kendisine ait olduğunu ispatladıktan sonra parayı teslim aldı.

Parasını teslim alan İpek, Çetin'e teşekkür etti.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.