,, ,

Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş 2 Haziran’da vizyonda!

Tv-Dünyası 05.04.2023 - 12:01, Güncelleme: 05.04.2023 - 12:01 10027+ kez okundu.
 

Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş 2 Haziran’da vizyonda!

Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş 2 Haziran’da vizyonda!
Tüm zamanların en ikonik süper kahramanlarından Örümcek Adam , Örümcek Evreni serisinin yeni filmiyle geri dönüyor.  Merakla beklenen “Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” ( Spider-Man : Across the Spider-Verse), 2 Haziran’da ülkemizde vizyona giriyor.     05.04.2023, İstanbul   Miles Morales, Oscar Ödüllü® Örümcek-Evreni serisinin yeni bölümü olan “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” ile geri dönüyor.  Yönetmenliğini Joaquim Dos Santos’un yaptığı filmde Morales, farklı boyutlardan onlarca ayrı Spider-Man’lerin yer aldığı çoklu evrende bir maceraya atılıyor.   Gwen Stacy’le yeniden bir araya geldikten sonra Miles, Çoklu Evrenleri geçerken orayı canları pahasına korumakla yükümlü olan Örümcek-İnsanlar’la karşılaşır. Ancak ne zaman ki bu kahramanlar karşılaştıkları yeni tehditle nasıl başa çıkılacağı konusunda anlaşmazlığa düşer, Miles kendini diğer Örümcekler’le karşı karşıya bulur. İşte şimdi o en çok sevdiği insanları koruyabilmek için kahramanlığın tanımını tekrar düşünmeli.    Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş”, 2 Haziran’da vizyonda olacak.   Filmin Künyesi:   Yönetmen:                           Joaquim Dos Santos Kemp Powers Justin K. Thompson   Senaryo:                              Phil Lord & Christopher Miller ve David Callaham   MARVEL çizgi romanlarından uyarlanmıştır.   Yapımcı:                               Avi Arad Amy Pascal  Phil Lord Christopher Miller Christina Steinberg   Uygulayıcı Yapımcı:            Bob Persichetti Peter Ramsey Rodney Rothman Aditya Sood Rebecca Karch Brian Bendis   Oyuncular:                           Shameik Moore Hailee Steinfeld Jake Johnson Issa Rae Daniel Kaluuya Karan Soni Jason Schwartzman Brian Tyree Henry Luna Lauren Velez Greta Lee Rachel Dratch Jorma Taccone Shea Whigham  ve Oscar Isaac                      
Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş 2 Haziran’da vizyonda!

Tüm zamanların en ikonik süper kahramanlarından Örümcek Adam , Örümcek Evreni serisinin yeni filmiyle geri dönüyor.  Merakla beklenen “Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” ( Spider-Man : Across the Spider-Verse), 2 Haziran’da ülkemizde vizyona giriyor.

 

 

05.04.2023, İstanbul

 

Miles Morales, Oscar Ödüllü® Örümcek-Evreni serisinin yeni bölümü olan “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” ile geri dönüyor.  Yönetmenliğini Joaquim Dos Santos’un yaptığı filmde Morales, farklı boyutlardan onlarca ayrı Spider-Man’lerin yer aldığı çoklu evrende bir maceraya atılıyor.

 

Gwen Stacy’le yeniden bir araya geldikten sonra Miles, Çoklu Evrenleri geçerken orayı canları pahasına korumakla yükümlü olan Örümcek-İnsanlar’la karşılaşır. Ancak ne zaman ki bu kahramanlar karşılaştıkları yeni tehditle nasıl başa çıkılacağı konusunda anlaşmazlığa düşer, Miles kendini diğer Örümcekler’le karşı karşıya bulur. İşte şimdi o en çok sevdiği insanları koruyabilmek için kahramanlığın tanımını tekrar düşünmeli. 

 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş”, 2 Haziran’da vizyonda olacak.

 

Filmin Künyesi:

 

Yönetmen:                           Joaquim Dos Santos

Kemp Powers

Justin K. Thompson

 

Senaryo:                              Phil Lord & Christopher Miller ve David Callaham

 

MARVEL çizgi romanlarından uyarlanmıştır.

 

Yapımcı:                               Avi Arad

Amy Pascal 

Phil Lord

Christopher Miller

Christina Steinberg

 

Uygulayıcı Yapımcı:            Bob Persichetti

Peter Ramsey

Rodney Rothman

Aditya Sood

Rebecca Karch

Brian Bendis

 

Oyuncular:                           Shameik Moore

Hailee Steinfeld

Jake Johnson

Issa Rae

Daniel Kaluuya

Karan Soni

Jason Schwartzman

Brian Tyree Henry

Luna Lauren Velez

Greta Lee

Rachel Dratch

Jorma Taccone

Shea Whigham

 ve Oscar Isaac                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.