,, ,

Ordu'da öğrenciler, Atatürk silüeti ile Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı

Gündem 25.10.2023 - 13:20, Güncelleme: 25.10.2023 - 13:20 3093+ kez okundu.
 

Ordu'da öğrenciler, Atatürk silüeti ile Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı

Ordu’daki öğrenciler, Atatürk’ün silüeti ve 100. yıl koreografisi oluşturdu. Gösteri, dron ile görüntülendi
Ordu 'da öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 'ün silüeti ile 100. yıl koreografisi oluşturdu. Altınordu ilçesindeki Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında koreografi çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 haftalık çalışmanın ardından 750 öğrenci, okul bahçesinde "Atatürk silüeti" koreografisi yaptı. Öğrencilerin gösterisi dron ile görüntülendi. Gülyalı ilçesinde ise Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde "100. yıl" koreografisi oluşturdu. 300 öğrencinin katıldığı gösterinin görselleri, okulun sosyal medya hesabından paylaşıldı.    
Ordu’daki öğrenciler, Atatürk’ün silüeti ve 100. yıl koreografisi oluşturdu. Gösteri, dron ile görüntülendi

Ordu 'da öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 'ün silüeti ile 100. yıl koreografisi oluşturdu.

Altın ordu ilçesindeki Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında koreografi çalışması gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 haftalık çalışmanın ardından 750 öğrenci, okul bahçesinde "Atatürk silüeti" koreografisi yaptı.

Öğrencilerin gösterisi dron ile görüntülendi.

Gülyalı ilçesinde ise Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde "100. yıl" koreografisi oluşturdu. 300 öğrencinin katıldığı gösterinin görselleri, okulun sosyal medya hesabından paylaşıldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.