,, ,

Ordu'da feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Gündem 08.09.2023 - 17:49, Güncelleme: 08.09.2023 - 17:49 3395+ kez okundu.
 

Ordu'da feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Ordu’da dereye yuvarlanan otomobilde ölen 3 kişi Sinop’ta defnedildi. Birinin hamile olduğu kurbanlar için köy camisinde cenaze namazı kılındı.
Ordu 'nun İkizce ilçesinde otomobilin dereye yuvarlanması sonucu yaşamını yitiren biri hamile 3 kişi Sinop 'un Gerze ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Ordu Adli Tıp Kurumu'ndan Fatma Çakır (63) ve eşi Mehmet Çakır (73) ile 8 aylık hamile Cemile Sağlam (40) cenazeleri yakınları tarafından alınarak Sinop'un Gerze ilçesine bağlı Abdaloğlu Köyüne getirildi. Köy camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. - Olay Ordu'nun İkizce ilçesine bağlı Devecik Mahallesi Çandır yolunda bir otomobil dereye yuvarlanmıştı. Kazada Fatma Çakır ile eşi Mehmet Çakır olay yerinde, 8 aylık hamile Cemile Sağlam ise kaldırıldığı Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Araç içerisinden yaralı kurtarılan 2 kişinin tedavileri ise devam ediyor.
Ordu’da dereye yuvarlanan otomobilde ölen 3 kişi Sinop’ta defnedildi. Birinin hamile olduğu kurbanlar için köy camisinde cenaze namazı kılındı.

Ordu 'nun İkizce ilçesinde otomobilin dereye yuvarlanması sonucu yaşamını yitiren biri hamile 3 kişi Sinop 'un Gerze ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ordu Adli Tıp Kurumu'ndan Fatma Çakır (63) ve eşi Mehmet Çakır (73) ile 8 aylık hamile Cemile Sağlam (40) cenazeleri yakınları tarafından alınarak Sinop'un Gerze ilçesine bağlı Abdaloğlu Köyüne getirildi.

Köy camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

- Olay

Ordu'nun İkizce ilçesine bağlı Devecik Mahallesi Çandır yolunda bir otomobil dereye yuvarlanmıştı. Kazada Fatma Çakır ile eşi Mehmet Çakır olay yerinde, 8 aylık hamile Cemile Sağlam ise kaldırıldığı Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Araç içerisinden yaralı kurtarılan 2 kişinin tedavileri ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.