,, ,

Orçun Şekercioğlu: Afişlerimiz Kötü Niyetli Kişiler Tarafından Kesiliyor

Siyaset 15.01.2024 - 09:31, Güncelleme: 15.01.2024 - 09:31 5650+ kez okundu.
 

Orçun Şekercioğlu: Afişlerimiz Kötü Niyetli Kişiler Tarafından Kesiliyor

Yeniden Refah Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Orçun Şekercioğlu, seçim çalışmalarına başladığını ve afişlerinin kötü niyetli kişiler tarafından kesildiğini belirtti.
Yeniden Refah Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Orçun Şekercioğlu yerel seçim takviminin resmi olarak ilan edildiğini ve adayların tanıtım, reklam ve ilan organizasyonlarının başladığını duyurdu. Kendisi ve ekibi, Ümraniye’nin dört bir yanında saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti. Ancak, Şekercioğlu, afiş ve pankartlarının kötü niyetli kişi veya kişiler tarafından toplandığını veya kesildiğini üzülerek belirtti. Bu durumun organize bir hareket olarak planlandığını düşündüğünü ifade etti. Anayasal haklarının ihlal edilmesine izin vermeyeceklerini belirten Şekercioğlu, sürecin tahlilini doğru yapacaklarını ve en kısa sürede ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. Gelişmeleri tüm gönül dostları ve değerli Ümraniyelilerle paylaşmaya devam edeceklerini belirten Şekercioğlu, kamuoyuna duyurdu.
Yeniden Refah Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Orçun Şekercioğlu, seçim çalışmalarına başladığını ve afişlerinin kötü niyetli kişiler tarafından kesildiğini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Orçun Şekercioğlu yerel seçim takviminin resmi olarak ilan edildiğini ve adayların tanıtım, reklam ve ilan organizasyonlarının başladığını duyurdu. Kendisi ve ekibi, Ümraniye’nin dört bir yanında saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti.

Ancak, Şekercioğlu, afiş ve pankartlarının kötü niyetli kişi veya kişiler tarafından toplandığını veya kesildiğini üzülerek belirtti. Bu durumun organize bir hareket olarak planlandığını düşündüğünü ifade etti.

Anayasal haklarının ihlal edilmesine izin vermeyeceklerini belirten Şekercioğlu, sürecin tahlilini doğru yapacaklarını ve en kısa sürede ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Gelişmeleri tüm gönül dostları ve değerli Ümraniyelilerle paylaşmaya devam edeceklerini belirten Şekercioğlu, kamuoyuna duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.