,, ,

Önder: 2'nci turda da Kılıçdaroğlu'nun yanındayız

Gündem 19.05.2023 - 10:13, Güncelleme: 19.05.2023 - 12:06 4771+ kez okundu.
 

Önder: 2'nci turda da Kılıçdaroğlu'nun yanındayız

Önder: 2'nci turda da Kılıçdaroğlu'nun yanındayız
Uzun yıllar BBP ve Doğru Parti genel merkezlerinde görev yapan deneyimli siyasetçi Erol Önder , birlikte yol aldığı bir çok arkadaşıyla birlikte geçtiğimiz aylarda, Kemal Kılıçdaroğlu 'nun daveti üzerine CHP 'ye katılmıştı. Önder, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için, " 2'nci turda da adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız ve destekçisiyiz." dedi. Deneyimli siyasetçi Erol Önder , Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasını değerlendirdi. Önder, şunları söyledi: " Başta Mersin'de şahsım olmak üzere Gaziantep'te CHP milletvekili aday adayımız Aytap Çelimli, Denizli'de Aynur Benli,  Aydın'da Kıymet Bostan, Samsun'da Namık Ertan Manisa'da Cafer Özden Ankara'da Ayşe Saydam başta olmak üzere bir çok il ve ilçede yol arkadaşlarımla birlikte ülkemizin ve milletimizin geleceği için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yolunda ve yanında daha fazla efor sarf ederek, çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk turda kazandığımız seçimler iktidar, YSK , Anadolu Ajansı üçgeninde ikinci tura kaldı. İkinci turda da başta gençlerimiz olmak üzere  tük kadınlarımızı, çiftçilerimizi kısaca toplumun tüm kesimlerini sandığa gitmelerini, geleceğimiz için çok önemli olan, namusumuzdur dediğimiz oylara sahip çıkmaya davet ediyorum. Gecikmeli de olsa bizler, bu baharın gelişini hep birlikte kutlayacağız. Birinci turda milletvekili seçimlerinde CHP 'ye oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ederken, CHP'de yeni dönemde Meclis'e giren, başta Mersin CHP milletvekillerimiz olmak üzere Millet İttifakı'ndaki tüm milletvekillerimize başarılar diliyorum." Erol Önder sözlerini 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramını kutlayarak tamamladı.
Önder: 2'nci turda da Kılıçdaroğlu'nun yanındayız

Uzun yıllar BBP ve Doğru Parti genel merkezlerinde görev yapan deneyimli siyasetçi Erol Önder , birlikte yol aldığı bir çok arkadaşıyla birlikte geçtiğimiz aylarda, Kemal Kılıçdaroğlu 'nun daveti üzerine CHP 'ye katılmıştı. Önder, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için, " 2'nci turda da adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız ve destekçisiyiz." dedi.

Deneyimli siyasetçi Erol Önder , Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasını değerlendirdi. Önder, şunları söyledi:

" Başta Mersin'de şahsım olmak üzere Gaziantep'te CHP milletvekili aday adayımız Aytap Çelimli, Denizli'de Aynur Benli,  Aydın'da Kıymet Bostan, Samsun'da Namık Ertan Manisa'da Cafer Özden Ankara'da Ayşe Saydam başta olmak üzere bir çok il ve ilçede yol arkadaşlarımla birlikte ülkemizin ve milletimizin geleceği için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yolunda ve yanında daha fazla efor sarf ederek, çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk turda kazandığımız seçimler iktidar, YSK , Anadolu Ajansı üçgeninde ikinci tura kaldı. İkinci turda da başta gençlerimiz olmak üzere  tük kadınlarımızı, çiftçilerimizi kısaca toplumun tüm kesimlerini sandığa gitmelerini, geleceğimiz için çok önemli olan, namusumuzdur dediğimiz oylara sahip çıkmaya davet ediyorum. Gecikmeli de olsa bizler, bu baharın gelişini hep birlikte kutlayacağız. Birinci turda milletvekili seçimlerinde CHP 'ye oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ederken, CHP'de yeni dönemde Meclis'e giren, başta Mersin CHP milletvekillerimiz olmak üzere Millet İttifakı'ndaki tüm milletvekillerimize başarılar diliyorum."

Erol Önder sözlerini 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramını kutlayarak tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.