,, ,

Olympiakos ve Panathinaikos 1-1 Berabere Kaldı, Gözler Rövanş Maçında

Spor 11.01.2024 - 10:23, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:23 27405+ kez okundu.
 

Olympiakos ve Panathinaikos 1-1 Berabere Kaldı, Gözler Rövanş Maçında

Olympiakos ve Panathinaikos, Apostolos Nikolaidis Stadı’nda 1-1 berabere kaldı. Rövanş maçı 17 Ocak’ta Olympiakos’un ev sahipliğinde oynanacak. Fatih Terim, Samet Akaydin transferini doğruladı.
Apostolos Nikolaidis Stadı’nda oynanan futbol maçında Olympiakos, 45. dakikada Sotirios Alexandropoulos ’un golüyle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. Ancak, Panathinaikos bu gole 65. dakikada Fotis Ioannidis ile cevap verdi ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın rövanşı 17 Ocak’ta Olympiakos’un ev sahipliğinde oynanacak. Bu maç, Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos ’un üçüncü maçı olacak. Panathinaikos, ligde oynadığı iki karşılaşmadan galip ayrılmıştı. Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Fatih Terim Fenerbahçe ’den Samet Akaydin ın transferi ile ilgili soru üzerine gündemdeki gelişmelerin doğru olduğunu aktardı. Terim, “Hepinizin bildiği gibi eksiklerimiz var. Başkan ve yönetim, eksiklerimizi tamamlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bazı şeyler zaman alır. Samet Akaydin’e gelince sportif direktörümüz İstanbul’a gitti ve geri geldi” dedi. Öte yandan, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal , 7-1’lik Konyaspor galibiyetinin ardından ayrılık haberlerine “Herhangi bir resmi teklif yok. Gidecek oyuncularla ilgili kesin karar vermedik. Şu an hepsi bizim oyuncumuz, berabere çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek yanıt verdi.
Olympiakos ve Panathinaikos, Apostolos Nikolaidis Stadı’nda 1-1 berabere kaldı. Rövanş maçı 17 Ocak’ta Olympiakos’un ev sahipliğinde oynanacak. Fatih Terim, Samet Akaydin transferini doğruladı.

Apostolos Nikolaidis Stadı’nda oynanan futbol maçında Olympiakos, 45. dakikada Sotirios Alexandropoulos ’un golüyle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. Ancak, Panathinaikos bu gole 65. dakikada Fotis Ioannidis ile cevap verdi ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın rövanşı 17 Ocak’ta Olympiakos’un ev sahipliğinde oynanacak. Bu maç, Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos ’un üçüncü maçı olacak. Panathinaikos, ligde oynadığı iki karşılaşmadan galip ayrılmıştı.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Fatih Terim Fenerbahçe ’den Samet Akaydin ın transferi ile ilgili soru üzerine gündemdeki gelişmelerin doğru olduğunu aktardı. Terim, “Hepinizin bildiği gibi eksiklerimiz var. Başkan ve yönetim, eksiklerimizi tamamlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bazı şeyler zaman alır. Samet Akaydin’e gelince sportif direktörümüz İstanbul’a gitti ve geri geldi” dedi.

Öte yandan, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal , 7-1’lik Konyaspor galibiyetinin ardından ayrılık haberlerine “Herhangi bir resmi teklif yok. Gidecek oyuncularla ilgili kesin karar vermedik. Şu an hepsi bizim oyuncumuz, berabere çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.