,, ,

Olimpik Milliler, Doha hazırlıkları için Japonya’da

Spor 11.04.2023 - 11:15, Güncelleme: 11.04.2023 - 11:19 22110+ kez okundu.
 

Olimpik Milliler, Doha hazırlıkları için Japonya’da

Olimpik Milliler, Doha hazırlıkları için Japonya’da
Katar ’ın başkentinde 07-14 Mayıs tarihlerinde yapılacak Büyükler Dünya Judo Şampiyonası hazırlıkları için olimpik kadın ve erkek millilerimiz, ortak çalışma için Japonya’ya gitti.   Büyükler Dünya Şampiyonası hazırlıkları için olimpik milli kadın ve erkek takım, ortak çalışma kampı için Japonya’ya gitti. Katar’ın başkenti Doha’da, 07-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ferdi ve karma takım müsabakalarına katılacak aday kadro, Tokyo ’daki hazırlık antrenmanlarını 27 Nisan’a kadar sürdürecek. Ortak çalışma kampına katılan 4 kadın ve 8 erkek milli judokalar, günde çift antrenmanın yanı sıra randori çalışmalarıyla sürdürüyor. Tokyo’da Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren aday kadroda yer alan millilerimiz şu isimlerden oluştu: Kadınlar: Kayra Sayit , Hilal Öztürk , Fidan Ögel ve Hasret Bozkurt. Erkekler: Salih Yıldız , Muhammed Ali Demirel , Bilal Çiloğlu , Umalt Demirel , Vedat Albayrak , Mihael Zgank ve İbrahim Tataroğlu .
Olimpik Milliler, Doha hazırlıkları için Japonya’da

Katar ’ın başkentinde 07-14 Mayıs tarihlerinde yapılacak Büyükler Dünya Judo Şampiyonası hazırlıkları için olimpik kadın ve erkek millilerimiz, ortak çalışma için Japonya’ya gitti.

 

Büyükler Dünya Şampiyonası hazırlıkları için olimpik milli kadın ve erkek takım, ortak çalışma kampı için Japonya’ya gitti.

Katar’ın başkenti Doha’da, 07-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ferdi ve karma takım müsabakalarına katılacak aday kadro, Tokyo ’daki hazırlık antrenmanlarını 27 Nisan’a kadar sürdürecek.

Ortak çalışma kampına katılan 4 kadın ve 8 erkek milli judokalar, günde çift antrenmanın yanı sıra randori çalışmalarıyla sürdürüyor. Tokyo’da Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren aday kadroda yer alan millilerimiz şu isimlerden oluştu:

Kadınlar: Kayra Sayit , Hilal Öztürk , Fidan Ögel ve Hasret Bozkurt.

Erkekler: Salih Yıldız , Muhammed Ali Demirel , Bilal Çiloğlu , Umalt Demirel , Vedat Albayrak , Mihael Zgank ve İbrahim Tataroğlu .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.