,, ,

Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi

Magazin 22.08.2023 - 16:47, Güncelleme: 22.08.2023 - 16:47 14760+ kez okundu.
 

Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi

Bodrum’da iki aracın çarpıştığı kazada ünlü oyuncu Olgun Şimşek yaralandı. Şimşek’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Bodrum ’da sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında ünlü oyuncu Olgun Şimşek ile birlikte iki kişi yaralandı. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor. Bodrum ilçesi Gürece Kavşağı mevkiinde saat 04:00 sıralarında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada, Olgun Şimşek’in kullandığı cip ile karşı yönden gelen bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar oluştu. Kazada yaralanan Olgun Şimşek ile diğer aracın sürücüsü olay yerine gelen ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olgun Şimşek, hastanede tedavi altına alındı. Ünlü oyuncu, kazayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.
Bodrum’da iki aracın çarpıştığı kazada ünlü oyuncu Olgun Şimşek yaralandı. Şimşek’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bodrum ’da sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında ünlü oyuncu Olgun Şimşek ile birlikte iki kişi yaralandı. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.

Bodrum ilçesi Gürece Kavşağı mevkiinde saat 04:00 sıralarında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada, Olgun Şimşek’in kullandığı cip ile karşı yönden gelen bir otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar oluştu. Kazada yaralanan Olgun Şimşek ile diğer aracın sürücüsü olay yerine gelen ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olgun Şimşek, hastanede tedavi altına alındı. Ünlü oyuncu, kazayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.