,, ,

Oğuzhan Koç, 2023'te müzik piyasasını salladı

Müzik 29.12.2023 - 10:37, Güncelleme: 29.12.2023 - 10:37 7621+ kez okundu.
 

Oğuzhan Koç, 2023'te müzik piyasasını salladı

Oğuzhan Koç, 2023’te müzik piyasasında öne çıktı. Şarkıları ve konserleriyle milyonlarca dinleyiciye ulaştı
Sesi, sözleri ve besteleri ile duygularımızı etkileyen, farklı tarzıyla müzik piyasasına renk katan Oğuzhan Koç 2023 yılında adından en çok bahsedilen isimlerden biri oldu. Koç, yayınladığı sinema filmi, reklam filmleri ve arka arkaya çıkardığı şarkılarla müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. 2023 yılında verdiği 56 konserde ise 2 milyon 780 binden fazla seyirciye ulaştı. 2024 konser takvimi şimdiden dolan Koç, dinleyicilerine tatlı sürprizler hazırladığını söyledi. Oğuzhan Koç 'un 2023'teki başarıları Oğuzhan Koç 2023 yılında yayınladığı "Aşkın Mevsimi" şarkısıyla müzik listelerinde zirveye yerleşti. Şarkı, YouTube'da 100 milyondan fazla izlenme ve Spotify'da 100 milyondan fazla dinlenme rakamına ulaştı. Koç, ayrıca " Senin Olmak İstiyorum ", "Demet", "Yokluğunda" gibi şarkılarını da müzikseverlerin beğenisine sundu. Bu şarkılar da müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. Koç, 2023 yılında "Aşk Taktikleri" adlı sinema filminde de rol aldı. Film, vizyona girdiği ilk haftada 2 milyondan fazla seyirci tarafından izlendi. 2024 için sürprizler hazırlıyor Oğuzhan Koç 2024 yılında da müzik piyasasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Koç, yeni şarkılar ve konserler için çalışmalarını sürdürüyor. Koç, dinleyicilerine tatlı sürprizler hazırladığını söyledi. "Yeni şarkılarımız, konserlerimiz için çok heyecanlıyım" diyen Koç, "2024 yılı için harika bir planımız var" ifadelerini kullandı.
Oğuzhan Koç, 2023’te müzik piyasasında öne çıktı. Şarkıları ve konserleriyle milyonlarca dinleyiciye ulaştı

Sesi, sözleri ve besteleri ile duygularımızı etkileyen, farklı tarzıyla müzik piyasasına renk katan Oğuzhan Koç 2023 yılında adından en çok bahsedilen isimlerden biri oldu.

Koç, yayınladığı sinema filmi, reklam filmleri ve arka arkaya çıkardığı şarkılarla müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. 2023 yılında verdiği 56 konserde ise 2 milyon 780 binden fazla seyirciye ulaştı.

2024 konser takvimi şimdiden dolan Koç, dinleyicilerine tatlı sürprizler hazırladığını söyledi.

Oğuzhan Koç 'un 2023'teki başarıları

Oğuzhan Koç 2023 yılında yayınladığı "Aşkın Mevsimi" şarkısıyla müzik listelerinde zirveye yerleşti. Şarkı, YouTube'da 100 milyondan fazla izlenme ve Spotify'da 100 milyondan fazla dinlenme rakamına ulaştı.

Koç, ayrıca " Senin Olmak İstiyorum ", "Demet", "Yokluğunda" gibi şarkılarını da müzikseverlerin beğenisine sundu. Bu şarkılar da müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı.

Koç, 2023 yılında "Aşk Taktikleri" adlı sinema filminde de rol aldı. Film, vizyona girdiği ilk haftada 2 milyondan fazla seyirci tarafından izlendi.

2024 için sürprizler hazırlıyor

Oğuzhan Koç 2024 yılında da müzik piyasasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Koç, yeni şarkılar ve konserler için çalışmalarını sürdürüyor.

Koç, dinleyicilerine tatlı sürprizler hazırladığını söyledi. "Yeni şarkılarımız, konserlerimiz için çok heyecanlıyım" diyen Koç, "2024 yılı için harika bir planımız var" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.