,, ,

Öğrenciler kıyıyı, dalgıçlar deniz dibini temizledi

Gündem 16.03.2022 - 18:35, Güncelleme: 16.03.2022 - 18:35 4033+ kez okundu.
 

Öğrenciler kıyıyı, dalgıçlar deniz dibini temizledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı, öğrenciler de kıyıdaki çöpleri topladı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı, öğrenciler ise kıyıdaki çöpleri topladı.  Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce "Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla 2015'te hayata geçirilen deniz dibi ve kıyı temizliği etkinliği, Ortakent Mahallesi Müsgebi sahilinde devam etti.  Etkinlikte gönüllü dalgıçlar, denize dalarak dipteki atıkları temizledi. Bodrum Dr. Mümtaz Ataman İlkokulu öğrencileri de kıyı temizliği yaparak etkinliğe destek verdi.  Dalgıçlar ve çocukların topladığı 400 kg atık, belediye ekiplerince bölgeden alındı. Denizden plastik, metal, lastik, ahşap ve cam atıkları çıkarken, çalışma sonunda toplanan atıklar Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne nakledildi.  Yaklaşık 2 saat süren çalışma dron ile havadan, su altı kamerasıyla da deniz dibinden görüntülendi.  Etkinliğin Müsgebi sahilinden sonraki etabının İçmeler'de gerçekleştirileceği bilgisi verildi. 
Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı, öğrenciler de kıyıdaki çöpleri topladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı, öğrenciler ise kıyıdaki çöpleri topladı. 

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce "Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla 2015'te hayata geçirilen deniz dibi ve kıyı temizliği etkinliği, Ortakent Mahallesi Müsgebi sahilinde devam etti. 

Etkinlikte gönüllü dalgıçlar, denize dalarak dipteki atıkları temizledi. Bodrum Dr. Mümtaz Ataman İlkokulu öğrencileri de kıyı temizliği yaparak etkinliğe destek verdi. 

Dalgıçlar ve çocukların topladığı 400 kg atık, belediye ekiplerince bölgeden alındı. Denizden plastik, metal, lastik, ahşap ve cam atıkları çıkarken, çalışma sonunda toplanan atıklar Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne nakledildi. 

Yaklaşık 2 saat süren çalışma dron ile havadan, su altı kamerasıyla da deniz dibinden görüntülendi. 

Etkinliğin Müsgebi sahilinden sonraki etabının İçmeler'de gerçekleştirileceği bilgisi verildi. 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.