,, ,

O isim Delice'ye aday mı oluyor?

Siyaset 21.11.2023 - 17:18, Güncelleme: 21.11.2023 - 17:18 7395+ kez okundu.
 

O isim Delice'ye aday mı oluyor?

MHP’nin genç ismi İbrahim Göçer, Delice belediye başkanlığı için adaylık iddialarıyla gündemde. Göçer, MHP milletvekillerini ziyaret ederek Delice İlçesi’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi 'nin genç  isimlerden İbrahim Göçer , Delice belediye başkanlığı için adaylığı kulislerde gündeme geldi. İbrahim Göçer Kimdir? İşte detaylar... Geçmiş dönem Mamak Ocak Başkanı, geçmiş dönem Ülkü Ocakları il Başkan yardımcısı, İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu Başkan yardımcısı, Ata Spor Kulübü Başkan Vekili Göçer, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için çalışmaların başlamasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerini ziyaret etti. Göçer, ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, "Sayın milletvekillerimiz ile Kırıkkale Delice İlçesinin sorunları ve çözüm önerilerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Aday adayı olacağı geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen İbrahim Göçer'in adaylık için güçlü olduğu da kulislerde konuşuluyor. İbrahim Göçer Kimdir? İbrahim Göçer, 1993 yılında Ankara'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Geçmiş dönem Mamak Ocak Başkanı, geçmiş dönem Ülkü Ocakları il Başkan yardımcısı, İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu Başkan yardımcısı, Ata Spor Kulübü Başkan Vekili görevi yapmaktadır.
MHP’nin genç ismi İbrahim Göçer, Delice belediye başkanlığı için adaylık iddialarıyla gündemde. Göçer, MHP milletvekillerini ziyaret ederek Delice İlçesi’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi 'nin genç  isimlerden İbrahim Göçer , Delice belediye başkanlığı için adaylığı kulislerde gündeme geldi. İbrahim Göçer Kimdir? İşte detaylar...
Geçmiş dönem Mamak Ocak Başkanı, geçmiş dönem Ülkü Ocakları il Başkan yardımcısı, İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu Başkan yardımcısı, Ata Spor Kulübü Başkan Vekili Göçer, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için çalışmaların başlamasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerini ziyaret etti.
Göçer, ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, "Sayın milletvekillerimiz ile Kırıkkale Delice İlçesinin sorunları ve çözüm önerilerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aday adayı olacağı geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen İbrahim Göçer'in adaylık için güçlü olduğu da kulislerde konuşuluyor.
İbrahim Göçer Kimdir?

İbrahim Göçer, 1993 yılında Ankara'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Geçmiş dönem Mamak Ocak Başkanı, geçmiş dönem Ülkü Ocakları il Başkan yardımcısı, İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu Başkan yardımcısı, Ata Spor Kulübü Başkan Vekili görevi yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.