,, ,

Nur Fettahoğlu, Yabani Dizisine Katıldı

Tv-Dünyası 27.01.2024 - 13:40, Güncelleme: 27.01.2024 - 13:44 7209+ kez okundu.
 

Nur Fettahoğlu, Yabani Dizisine Katıldı

Nur Fettahoğlu, Yabani dizisine katıldı ve Güven’in eşi Özge Aydın karakterini canlandıracak.
Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp 'in üstlendiği, FOX 'un sevilen dizisi Yabani 'nin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Çarpıcı hikayesi ve başarılı kadrosuyla salı günlerinin vazgeçilmezi olan diziye Nur Fettahoğlu dahil oluyor. Sevilen oyuncu, dizide Güven'in eşi Özge Aydın karakterini canlandıracak. Kendine güvenen, özgür, alımlı ve güçlü bir psikiyatrist olan Özge Aydın'ın hikayeye dahil olmasıyla hem tüm dengeler değişecek; hem de Güven, Özge'nin tabiriyle "köprüden önce son çıkış" sorusuyla yüzleşecektir. Halit Özgür Sarı , Simay Barlas , Yurdaer Okur , Dolunay Soysert , Bertan Asllani , Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi 'nin başrollerinde yer aldığı, oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Ayşegül Ünsal , Sezer Arıçay , Rojbin Erden , Seray Özkan, Sarp İkiler, Güray Görkem, Aleyna Al gibi başarılı isimlerin bulunduğu Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani her salı saat 20.00'de FOX'ta. Fettahoğlu'nun diziye dahil olmasıyla birlikte, dizinin hikayesinde önemli değişiklikler yaşanması bekleniyor. Özge Aydın'ın Güven'in hayatında yaratacağı gerilim, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.
Nur Fettahoğlu, Yabani dizisine katıldı ve Güven’in eşi Özge Aydın karakterini canlandıracak.

Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp 'in üstlendiği, FOX 'un sevilen dizisi Yabani 'nin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Çarpıcı hikayesi ve başarılı kadrosuyla salı günlerinin vazgeçilmezi olan diziye Nur Fettahoğlu dahil oluyor. Sevilen oyuncu, dizide Güven'in eşi Özge Aydın karakterini canlandıracak.

Kendine güvenen, özgür, alımlı ve güçlü bir psikiyatrist olan Özge Aydın'ın hikayeye dahil olmasıyla hem tüm dengeler değişecek; hem de Güven, Özge'nin tabiriyle "köprüden önce son çıkış" sorusuyla yüzleşecektir.

Halit Özgür Sarı , Simay Barlas , Yurdaer Okur , Dolunay Soysert , Bertan Asllani , Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi 'nin başrollerinde yer aldığı, oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Ayşegül Ünsal , Sezer Arıçay , Rojbin Erden , Seray Özkan, Sarp İkiler, Güray Görkem, Aleyna Al gibi başarılı isimlerin bulunduğu Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

Yabani her salı saat 20.00'de FOX'ta.

Fettahoğlu'nun diziye dahil olmasıyla birlikte, dizinin hikayesinde önemli değişiklikler yaşanması bekleniyor. Özge Aydın'ın Güven'in hayatında yaratacağı gerilim, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.