,, ,

Nevzat Taşkıran Konserleri Ankara'da Devam Ediyor!

Müzik 23.04.2024 - 10:01, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:01 2471 kez okundu.
 

Nevzat Taşkıran Konserleri Ankara'da Devam Ediyor!

Sanatçı Nevzat Taşkıran, Ankara’da düzenlediği konserlerle sanatseverlere unutulmaz akşamlar yaşatıyor ve büyük beğeni topluyor
Sanatçı Nevzat Taşkıran , Ankara 'da düzenlediği konserlerle sanatseverlere unutulmaz akşamlar yaşatmaya devam ediyor. Yoğun ilgiyle karşılanan konserlerde Taşkıran, birbirinden güzel eserlerini seslendirerek izleyicileri mest ediyor. Taşkıran, son konserinde de hayranlarından büyük alkış aldı. Konser sonrası yaptığı açıklamada, "Ankara'da sanatın bir başka güzelliğini yaşadık. Konserimize gösterilen yoğun ilgi için tüm sanatsever dostlarıma teşekkür ederim. Bir başka konser akşamında yine buluşmak dileğiyle." dedi. Taşkıran'ın Ankara'daki konserleri büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Sanatseverler, Taşkıran'ın eşsiz sesiyle ve yorumuyla keyifli bir akşam geçirmenin tadını çıkarıyor.
Sanatçı Nevzat Taşkıran, Ankara’da düzenlediği konserlerle sanatseverlere unutulmaz akşamlar yaşatıyor ve büyük beğeni topluyor

Sanatçı Nevzat Taşkıran , Ankara 'da düzenlediği konserlerle sanatseverlere unutulmaz akşamlar yaşatmaya devam ediyor. Yoğun ilgiyle karşılanan konserlerde Taşkıran, birbirinden güzel eserlerini seslendirerek izleyicileri mest ediyor.

Taşkıran, son konserinde de hayranlarından büyük alkış aldı. Konser sonrası yaptığı açıklamada, "Ankara'da sanatın bir başka güzelliğini yaşadık. Konserimize gösterilen yoğun ilgi için tüm sanatsever dostlarıma teşekkür ederim. Bir başka konser akşamında yine buluşmak dileğiyle." dedi.

Taşkıran'ın Ankara'daki konserleri büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Sanatseverler, Taşkıran'ın eşsiz sesiyle ve yorumuyla keyifli bir akşam geçirmenin tadını çıkarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.