,, ,

Netflix bilim kurgu dizi önerisi. The Rain

Tv-Dünyası 16.12.2023 - 13:49, Güncelleme: 16.12.2023 - 13:49 7401+ kez okundu.
 

Netflix bilim kurgu dizi önerisi. The Rain

Netflix bilim kurgu dizi önerisi. The Rain
The Rain , Netflix 'in Danimarka yapımı bir bilim kurgu dizisidir. 2018'de yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni topladı. Dizinin ikinci sezonu 2019'da, üçüncü ve son sezonu ise 2020'de yayınlandı. Dizinin konusu, 6 yıl önce İskandinavya'da yağmurla birlikte bir virüsün yayılması ve bu virüsün İskandinavya nüfusunun çoğunu öldürmesi üzerine kuruludur. İki kardeş, Rasmus ve Simone, virüsten korunmak için bir yeraltı sığınağına kaçarlar. 6 yıl sonra sığınaktan çıktıklarında, dünyayı virüsü atlatan bir avuç insanla dolu bulur. Dizinin başrollerinde Alba August (Simone), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus), Mikkel Følsgaard (Martin), Lars Simonsen (Patrick) ve Iben Hjejle (Kira) yer alıyor. The Rain, heyecan verici bir bilim kurgu dizisi arıyorsanız kaçırmamanız gereken bir dizi. Dizide, hayatta kalma mücadelesi, umut ve kayıp gibi temalar işleniyor.
Netflix bilim kurgu dizi önerisi. The Rain

The Rain , Netflix 'in Danimarka yapımı bir bilim kurgu dizisidir. 2018'de yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni topladı. Dizinin ikinci sezonu 2019'da, üçüncü ve son sezonu ise 2020'de yayınlandı.

Dizinin konusu, 6 yıl önce İskandinavya'da yağmurla birlikte bir virüsün yayılması ve bu virüsün İskandinavya nüfusunun çoğunu öldürmesi üzerine kuruludur. İki kardeş, Rasmus ve Simone, virüsten korunmak için bir yeraltı sığınağına kaçarlar. 6 yıl sonra sığınaktan çıktıklarında, dünyayı virüsü atlatan bir avuç insanla dolu bulur.

Dizinin başrollerinde Alba August (Simone), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus), Mikkel Følsgaard (Martin), Lars Simonsen (Patrick) ve Iben Hjejle (Kira) yer alıyor.

The Rain, heyecan verici bir bilim kurgu dizisi arıyorsanız kaçırmamanız gereken bir dizi. Dizide, hayatta kalma mücadelesi, umut ve kayıp gibi temalar işleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.