,, ,

Neşet Tarhan Kimdir?

Kimdir 22.03.2023 - 15:40, Güncelleme: 22.03.2023 - 15:46 8773+ kez okundu.
 

Neşet Tarhan Kimdir?

Neşet Tarhan Kimdir? Neşet Tarhan Nereli?
Neşet Tarhan 1950 yılında Adana'da doğdu. Ziraat Yüksek Mühendisi olup, ‘’Türkiye’de Tarımsal Kooperatifçilik’’ konusunda işletme alanında yüksek lisansını AİTİA’da tamamladı. 1971-1980 yılları arasında Köy İşleri ve Ticaret Bakanlıklarında Bölge Müdür Yardımcılığı, Bakan Danışmanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Neşet Tarhan 1980-2004 yılları arasında Mersin Büyükşehir ve Yenişehir Belediyelerinde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptı. Mersin İdman Yurdu As Başkanlığı, Belediyespor Yöneticiliği yanı sıra Halspor’un da kuruculuğunu üstlendi. Neşet Tarhan Çeşitli gazete ve dergilerde belediyecilik üzerine yazıları yayımlandı. Neşet Tarhan Dünya Bankası Çukurova Kentsel Gelişme Projesi’nde Proje Yöneticiliği yaptı. Çok sayıda ülkede belediyecilik üzerine incelemelerde bulundu. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik görevleri üstlendi. Emekliliğinden sonraki dönemde; SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) Değerleme Uzmanlığı yaptı. Neşet Tarhan 2014 yerel seçimlerinden bu yana; Mezitli Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.   
Neşet Tarhan Kimdir? Neşet Tarhan Nereli?

Neşet Tarhan 1950 yılında Adana'da doğdu. Ziraat Yüksek Mühendisi olup, ‘’Türkiye’de Tarımsal Kooperatifçilik’’ konusunda işletme alanında yüksek lisansını AİTİA’da tamamladı. 1971-1980 yılları arasında Köy İşleri ve Ticaret Bakanlıklarında Bölge Müdür Yardımcılığı, Bakan Danışmanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  Neşet Tarhan 1980-2004 yılları arasında Mersin Büyükşehir ve Yenişehir Belediyelerinde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptı. Mersin İdman Yurdu As Başkanlığı, Belediyespor Yöneticiliği yanı sıra Halspor’un da kuruculuğunu üstlendi.  Neşet Tarhan Çeşitli gazete ve dergilerde belediyecilik üzerine yazıları yayımlandı.

Neşet Tarhan Dünya Bankası Çukurova Kentsel Gelişme Projesi’nde Proje Yöneticiliği yaptı. Çok sayıda ülkede belediyecilik üzerine incelemelerde bulundu. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik görevleri üstlendi. Emekliliğinden sonraki dönemde; SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) Değerleme Uzmanlığı yaptı.  Neşet Tarhan 2014 yerel seçimlerinden bu yana; Mezitli Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babası olup İngilizce bilmektedir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.