,, ,

Nergis Limanlı: Oyunculuktan Sunuculuğa Büyük Adım

Gündem 16.04.2024 - 09:14, Güncelleme: 16.04.2024 - 09:16 3127 kez okundu.
 

Nergis Limanlı: Oyunculuktan Sunuculuğa Büyük Adım

Başarılı oyuncu Nergis Limanlı, TV sunuculuğuna adım attı. Yakında 2 filmde rol alacak Limanlı, hem sunuculukta hem de oyunculukta zirveye ulaşmayı hedefliyor
Bugüne kadar rol aldığı filmlerdeki başarılı oyunculuğuyla büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu Nergis Limanlı TV sunuculuğuna da soyundu. Yıllarca Almanya’da yaşayan ve oyunculuk kariyerine de orada başlayan güzel oyuncu Nergis Limanlı, dijital TV kanalı habercaddesitv’de müziğin nabzını tutacak. Top5 isimli programıyla izleyicisiyle birlikte haftanın en iyilerini seçecek. Önümüzdeki aylarda 2 ayrı sinema filmi için de kamera karşısına geçmeye hazırlanan Nergis Limanlı, ‘Yakında sinema dünyasında hak ettiğim yere geleceğim. Amacım hm TV sunuculuğunda, hem de en büyük aşkım olan oyunculukta zirveye oturmak. Bunu başaracağıma inanıyorum’dedi.
Başarılı oyuncu Nergis Limanlı, TV sunuculuğuna adım attı. Yakında 2 filmde rol alacak Limanlı, hem sunuculukta hem de oyunculukta zirveye ulaşmayı hedefliyor

Bugüne kadar rol aldığı filmlerdeki başarılı oyunculuğuyla büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu Nergis Limanlı TV sunuculuğuna da soyundu.

Yıllarca Almanya’da yaşayan ve oyunculuk kariyerine de orada başlayan güzel oyuncu Nergis Limanlı, dijital TV kanalı habercaddesitv’de müziğin nabzını tutacak. Top5 isimli programıyla izleyicisiyle birlikte haftanın en iyilerini seçecek. Önümüzdeki aylarda 2 ayrı sinema filmi için de kamera karşısına geçmeye hazırlanan Nergis Limanlı, ‘Yakında sinema dünyasında hak ettiğim yere geleceğim. Amacım hm TV sunuculuğunda, hem de en büyük aşkım olan oyunculukta zirveye oturmak. Bunu başaracağıma inanıyorum’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.