,, ,

NARKOÇELİK-3 Operasyonu: 15 İlde 881 Kg Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Asayiş 28.02.2024 - 11:20, Güncelleme: 28.02.2024 - 11:20 5752+ kez okundu.
 

NARKOÇELİK-3 Operasyonu: 15 İlde 881 Kg Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

NARKOÇELİK-3 operasyonu: 15 ilde 881 kg uyuşturucu ele geçirildi, 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Bakan Yerlikaya, zehir tacirlerine karşı kararlılık vurgusu yaptı
Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “NARKOÇELİK-3” operasyonlarında 881 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyonlarda 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Bakan Yerlikaya , “Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz” dedi. Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; Hakkari, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta olmak üzere 15 ilde “NARKOÇELİK-3” Operasyonları düzenlendi. Bazı illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları ve yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları aşağıda belirtilmiştir: Van : 81 kg esrar, 3 kg metamfetamin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı. İstanbul : 20 kg eroin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı. Aydın: 1 kg esrar, 750 g metamfetamin, muhtelif miktarlarda uyuşturucu hap ve kenevir bitkisi ele geçirildi. 48 sokak satıcısı yakalandı. Ağrı: 4 kg 700 gr metamfetamin, 901 adet sentetik ecza ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı. Antalya: 2,5 kg eroin ve 5250 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı. Hakkari: 76 kg metamfetamin, 21 kg eroin, 62 kg skunk, 3 kg morfin ele geçirildi. Diyarbakır: 587 kg esrar ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı. Tekirdağ: 1041 adet sentetik ecza ele geçirildi. 3 zehir taciri yakalandı. Bitlis: 12 kg skunk ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı. Kayseri: 1 kg metamfetamin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı. Afyonkarahisar: 1950 adet sentetik ecza ve muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı. Denizli: 6 kg esrar, muhtelif miktarda kenevir tohumu ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı. Kahramanmaraş: Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 31 sokak satıcısı yakalandı. Balıkesir: 1139 adet sentetik ecza geçirildi. 2 şüpheli yakalandı. Isparta: Muhtelif miktarda kokain ele geçirildi. 1 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Jandarma’yı tebrik etti ve “Milletimizin duası sizinle” dedi.
NARKOÇELİK-3 operasyonu: 15 ilde 881 kg uyuşturucu ele geçirildi, 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Bakan Yerlikaya, zehir tacirlerine karşı kararlılık vurgusu yaptı

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “NARKOÇELİK-3” operasyonlarında 881 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyonlarda 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Bakan Yerlikaya , “Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; Hakkari, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta olmak üzere 15 ilde “NARKOÇELİK-3” Operasyonları düzenlendi.

Bazı illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları ve yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları aşağıda belirtilmiştir:

  • Van : 81 kg esrar, 3 kg metamfetamin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.
  • İstanbul : 20 kg eroin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.
  • Aydın: 1 kg esrar, 750 g metamfetamin, muhtelif miktarlarda uyuşturucu hap ve kenevir bitkisi ele geçirildi. 48 sokak satıcısı yakalandı.
  • Ağrı: 4 kg 700 gr metamfetamin, 901 adet sentetik ecza ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.
  • Antalya: 2,5 kg eroin ve 5250 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.
  • Hakkari: 76 kg metamfetamin, 21 kg eroin, 62 kg skunk, 3 kg morfin ele geçirildi.
  • Diyarbakır: 587 kg esrar ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.
  • Tekirdağ: 1041 adet sentetik ecza ele geçirildi. 3 zehir taciri yakalandı.
  • Bitlis: 12 kg skunk ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.
  • Kayseri: 1 kg metamfetamin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.
  • Afyonkarahisar: 1950 adet sentetik ecza ve muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.
  • Denizli: 6 kg esrar, muhtelif miktarda kenevir tohumu ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.
  • Kahramanmaraş: Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 31 sokak satıcısı yakalandı.
  • Balıkesir: 1139 adet sentetik ecza geçirildi. 2 şüpheli yakalandı.
  • Isparta: Muhtelif miktarda kokain ele geçirildi. 1 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Jandarma’yı tebrik etti ve “Milletimizin duası sizinle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.