,, ,

Nallıhan'da Kuruca Mahallesi Buluşması

Siyaset 13.02.2024 - 11:41, Güncelleme: 13.02.2024 - 11:44 5294+ kez okundu.
 

Nallıhan'da Kuruca Mahallesi Buluşması

Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş ve teşkilatları, Kuruca Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Sorunları dinleyip, projelerini anlattılar.
Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş ve parti teşkilatları, Kuruca Skm programı kapsamında Kuruca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Programa İlçe Başkanı Av. Fatih Ünal , MHP İlçe Başkanı Ferhat Efe , Kadın Kolları Başkanı Büşra Çiftçi , Gençlik Kolları Başkanı Enes Akca , Skm Başkanı Serhat Selvi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP İlçe Teşkilatı da katıldı. Programda mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinlendi. Cumhur İttifakı'nın Nallıhan için planları ve projeleri anlatıldı. Nallıhan'a her zaman birlik içinde, özveri ve samimiyetle hizmet etmek için hazır ve kararlı olduklarını vurgulayan İlçe Başkanı Av. Fatih Ünal, "Nallıhan'ı daha güzel bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışacağız" dedi. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş ise, "Nallıhan'ın sorunlarını biliyoruz. Çözüm için projelerimiz hazır. Nallıhan'ı hak ettiği yere taşımak için sizlerin desteğine ihtiyacım var" diye konuştu. Program, mahalle sakinlerinin Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür edilmesiyle sona erdi.
Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş ve teşkilatları, Kuruca Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Sorunları dinleyip, projelerini anlattılar.

Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş ve parti teşkilatları, Kuruca Skm programı kapsamında Kuruca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Programa İlçe Başkanı Av. Fatih Ünal , MHP İlçe Başkanı Ferhat Efe , Kadın Kolları Başkanı Büşra Çiftçi , Gençlik Kolları Başkanı Enes Akca , Skm Başkanı Serhat Selvi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP İlçe Teşkilatı da katıldı.

Programda mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinlendi. Cumhur İttifakı'nın Nallıhan için planları ve projeleri anlatıldı.

Nallıhan'a her zaman birlik içinde, özveri ve samimiyetle hizmet etmek için hazır ve kararlı olduklarını vurgulayan İlçe Başkanı Av. Fatih Ünal, "Nallıhan'ı daha güzel bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş ise, "Nallıhan'ın sorunlarını biliyoruz. Çözüm için projelerimiz hazır. Nallıhan'ı hak ettiği yere taşımak için sizlerin desteğine ihtiyacım var" diye konuştu.

Program, mahalle sakinlerinin Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.