,, ,

Müzisyen Alpay Şalt'tan Yeni Dijital Tekli: Ashamed

Müzik 08.02.2024 - 09:23, Güncelleme: 08.02.2024 - 09:25 8279+ kez okundu.
 

Müzisyen Alpay Şalt'tan Yeni Dijital Tekli: Ashamed

Alpay Şalt ve Murat Çelik, ‘Ashamed’ adlı tekliyi yayınladı. Şarkı, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekiyor
Müzisyen Alpay Şalt , yeni projesi Salty Steels ile birlikte "Ashamed" adlı bir tekli yayınladı. İngilizce sözlü şarkının söz ve müziği Murat Çelik 'e (aka Mr. Steel) ait. Şarkı Ortadoğu'daki Savaşa Dikkat Çekiyor: "Ashamed", bir baba ve dünya vatandaşı insanın gözünden, Ortadoğu'da yaşanan insanlık dışı savaşı irdeliyor. Şarkıda savaşın yıkıcı etkilerine ve masum insanların yaşadığı acılara değiniliyor. Alpay Şalt ve Murat Çelik'in Ortak Çalışması: Alpay Şalt ve Murat Çelik, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde birlikte eğitim aldılar. Yıllar sonra Üsküdar'da tesadüfen karşılaşan ikili, birlikte müzik yapmaya karar verdiler. Pandemi nedeniyle bazı projeleri yarım kalan ikili, "Ashamed"i Çatı Stüdyo'da kaydettiler. Şarkının miks ve masteringi Arıkan Sırakaya tarafından yapıldı. Salty Steels ve Stüdyo Arı: Alpay Şalt ve Murat Çelik, projelerine "Salty Steels" adını verdiler. Şarkı, Stüdyo Arı etiketiyle dijital platformlarda yer aldı. Alpay Şalt'ın Açıklamaları: Alpay Şalt, şarkıyla ilgili şunları söyledi: "Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden birçok değerli müzisyen çıktı. Sanat çok yönlü bir kavramdır ve üretme ve hayal gücü olanlar farklı sanat dallarında kendilerini ifade edebilirler. Murat Çelik de bu çok yönlü sanatçılardan biridir. Pandemi öncesinde tesadüfen karşılaşmamız ile müzik yapmaya başladık. Pandemi araya girdi, bazı projelerimiz yarım kaldı ama bu son yaptığımız çalışma sevgili grup arkadaşımız Taner Ersoy'un katkılarıyla Çatı Stüdyo'da hızlıca kaydedildi. Sevgili Arıkan Sırakaya tarafından mikslendi ve masteringi yapıldı. Elbette öncesinde sevgili Meric Memikoglu tarafından ayıklanarak editlendi. Mr. Steel ve Alpay Şalt bu projeye terle ıslanmış gitar tellerine ve soyadlarına gönderme yaparak Salty Steels adını verdi. Artık Stüdyo Arı etiketiyle dijital platformlarda yerini aldığına göre gönül rahatlığıyla paylaşabiliriz." Haber Metni Özeti: Alpay Şalt ve Murat Çelik, "Ashamed" adlı bir tekli yayınladı. Şarkı, Ortadoğu'daki savaşa ve masum insanların yaşadığı acılara değiniyor. Alpay Şalt ve Murat Çelik, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde birlikte eğitim aldılar. Projeye "Salty Steels" adını verdiler. Şarkı, Stüdyo Arı etiketiyle dijital platformlarda yer aldı.
Alpay Şalt ve Murat Çelik, ‘Ashamed’ adlı tekliyi yayınladı. Şarkı, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekiyor

Müzisyen Alpay Şalt , yeni projesi Salty Steels ile birlikte "Ashamed" adlı bir tekli yayınladı. İngilizce sözlü şarkının söz ve müziği Murat Çelik 'e (aka Mr. Steel) ait.

Şarkı Ortadoğu'daki Savaşa Dikkat Çekiyor:

"Ashamed", bir baba ve dünya vatandaşı insanın gözünden, Ortadoğu'da yaşanan insanlık dışı savaşı irdeliyor. Şarkıda savaşın yıkıcı etkilerine ve masum insanların yaşadığı acılara değiniliyor.

Alpay Şalt ve Murat Çelik'in Ortak Çalışması:

Alpay Şalt ve Murat Çelik, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde birlikte eğitim aldılar. Yıllar sonra Üsküdar'da tesadüfen karşılaşan ikili, birlikte müzik yapmaya karar verdiler. Pandemi nedeniyle bazı projeleri yarım kalan ikili, "Ashamed"i Çatı Stüdyo'da kaydettiler. Şarkının miks ve masteringi Arıkan Sırakaya tarafından yapıldı.

Salty Steels ve Stüdyo Arı:

Alpay Şalt ve Murat Çelik, projelerine "Salty Steels" adını verdiler. Şarkı, Stüdyo Arı etiketiyle dijital platformlarda yer aldı.

Alpay Şalt'ın Açıklamaları:

Alpay Şalt, şarkıyla ilgili şunları söyledi:

"Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden birçok değerli müzisyen çıktı. Sanat çok yönlü bir kavramdır ve üretme ve hayal gücü olanlar farklı sanat dallarında kendilerini ifade edebilirler. Murat Çelik de bu çok yönlü sanatçılardan biridir. Pandemi öncesinde tesadüfen karşılaşmamız ile müzik yapmaya başladık. Pandemi araya girdi, bazı projelerimiz yarım kaldı ama bu son yaptığımız çalışma sevgili grup arkadaşımız Taner Ersoy'un katkılarıyla Çatı Stüdyo'da hızlıca kaydedildi. Sevgili Arıkan Sırakaya tarafından mikslendi ve masteringi yapıldı. Elbette öncesinde sevgili Meric Memikoglu tarafından ayıklanarak editlendi. Mr. Steel ve Alpay Şalt bu projeye terle ıslanmış gitar tellerine ve soyadlarına gönderme yaparak Salty Steels adını verdi. Artık Stüdyo Arı etiketiyle dijital platformlarda yerini aldığına göre gönül rahatlığıyla paylaşabiliriz."

Haber Metni Özeti:

  • Alpay Şalt ve Murat Çelik, "Ashamed" adlı bir tekli yayınladı.
  • Şarkı, Ortadoğu'daki savaşa ve masum insanların yaşadığı acılara değiniyor.
  • Alpay Şalt ve Murat Çelik, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde birlikte eğitim aldılar.
  • Projeye "Salty Steels" adını verdiler.
  • Şarkı, Stüdyo Arı etiketiyle dijital platformlarda yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.