,, ,

Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) heyeti, GSB Keçiören Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti

Gündem 24.07.2023 - 09:58, Güncelleme: 24.07.2023 - 09:58 3065+ kez okundu.
 

Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) heyeti, GSB Keçiören Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti

Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) heyeti, GSB Keçiören Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti
Müteşebbis Gelişim Vakfı ( MESVAK ) heyeti, 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığı ( GSB ) Keçiören Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Heyet, Merkez Müdürü Özgür Kale ile birlikte merkezi gezdi. Merkezde devam eden yabancı dil, müzik, robotik kodlama ve diksiyon derslerini yerinde gördü ve bilgi aldı. Vakıf Başkanı Nurettin Konaklı , Başkan Yardımcısı Remzi Aksoy'un koordine ettiği toplantıda vakfın kuruluş süreci, şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle " MESVAK Kızılırmak 1. Kültür ve Sanat Şöleni Projesi" hakkında bilgi verdi. Yeşilırmak'la birlikte 12 ili kapsayan Kızılırmak nehrinin geçtiği illerin oluşturacağı hizmet birlikteliğinden bahsetti. Yazar, şair ve sunucu Rifat Çakır da MESVAK 'ın dillendirdiği tarihte Kızılırmak Havzasının öneminden bahsetti. Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Kale , yapılan eğitimleri ve grup liderleri de çalışmalarını anlattılar ve bu güzel çalışmalar hakkında video gösterimi yapıldı. Mesvak'la proje bazlı işbirliği imkanları görüşüldü. Ziyarette; MESVAK Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Av. H. Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Dr. Özcan Kars, Başkan Nurettin Konaklı , Başkan Yardımcısı Remzi Aksoy, Mesvak Akademi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekin, Vakıf gönüllüleri Vali Adnan Yılmaz , Prof. Dr. Ertan Efegil, Muhlis Atay, Cengiz Candan, yazar Hüsnü Ekizceli, sunucu Rifat Çakır, Av. Muhammet Buğra, Mevlüt Yılmaz katıldılar. Merkez Müdürü Özgür Kale ve değerli çalışma arkadaşlarına sıcak ev sahipliği ve merkez mekanının her yerini tasarrufla gençlerin hizmetine sundukları için teşekkür edildi.
Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) heyeti, GSB Keçiören Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti

Müteşebbis Gelişim Vakfı ( MESVAK ) heyeti, 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığı ( GSB ) Keçiören Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Heyet, Merkez Müdürü Özgür Kale ile birlikte merkezi gezdi. Merkezde devam eden yabancı dil, müzik, robotik kodlama ve diksiyon derslerini yerinde gördü ve bilgi aldı.

Vakıf Başkanı Nurettin Konaklı , Başkan Yardımcısı Remzi Aksoy'un koordine ettiği toplantıda vakfın kuruluş süreci, şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle " MESVAK Kızılırmak 1. Kültür ve Sanat Şöleni Projesi" hakkında bilgi verdi. Yeşilırmak'la birlikte 12 ili kapsayan Kızılırmak nehrinin geçtiği illerin oluşturacağı hizmet birlikteliğinden bahsetti.

Yazar, şair ve sunucu Rifat Çakır da MESVAK 'ın dillendirdiği tarihte Kızılırmak Havzasının öneminden bahsetti.

Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Kale , yapılan eğitimleri ve grup liderleri de çalışmalarını anlattılar ve bu güzel çalışmalar hakkında video gösterimi yapıldı. Mesvak'la proje bazlı işbirliği imkanları görüşüldü.

Ziyarette; MESVAK Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Av. H. Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Dr. Özcan Kars, Başkan Nurettin Konaklı , Başkan Yardımcısı Remzi Aksoy, Mesvak Akademi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekin, Vakıf gönüllüleri Vali Adnan Yılmaz , Prof. Dr. Ertan Efegil, Muhlis Atay, Cengiz Candan, yazar Hüsnü Ekizceli, sunucu Rifat Çakır, Av. Muhammet Buğra, Mevlüt Yılmaz katıldılar.

Merkez Müdürü Özgür Kale ve değerli çalışma arkadaşlarına sıcak ev sahipliği ve merkez mekanının her yerini tasarrufla gençlerin hizmetine sundukları için teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.