,, ,

Mustafa Tekelioğlu, 14. Olağan Kongrede seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.

Gündem 30.08.2023 - 08:52, Güncelleme: 30.08.2023 - 08:52 4094+ kez okundu.
 

Mustafa Tekelioğlu, 14. Olağan Kongrede seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.

MHP Pazaryeri İlçe Başkanı Mustafa Tekelioğlu, mazbatasını alarak göreve başladı. Tekelioğlu, partisine ve ilçesine hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.
MHP Pazaryeri İlçe Başkanı Mustafa Tekelioğlu , 14. Olağan Kongrede seçilmesinin ardından mazbatasını aldı. Tekelioğlu, mazbatasını İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Pulat ve ilçe yönetimiyle birlikte Bozüyük Adalet Sarayında bulunan Pazaryeri İlçe Seçim Kurulundan aldı. Tekelioğlu, Başkanlık görevine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları, Saygıdeğer İl Başkanımız Fatih Yaşar'ın tensipleri, partimizin değerli üyeleri ve yönetiminin destekleri işe seçilmiş olduğum ilçe başkanlığı görevine mazbatamı alarak başladım. Hep birlikte pazaryeri için yeni bir süreci Allah'ın izni ile başlatıyoruz. Her zaman yanımda olan belediye başkanımız Sayın Zekiye Tekin hanımefendiye ve ilçemizin güzide basınına şükranlarımı sunarım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne mutlu Türküm diyene!" dedi.
MHP Pazaryeri İlçe Başkanı Mustafa Tekelioğlu, mazbatasını alarak göreve başladı. Tekelioğlu, partisine ve ilçesine hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

MHP Pazaryeri İlçe Başkanı Mustafa Tekelioğlu , 14. Olağan Kongrede seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.

Tekelioğlu, mazbatasını İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Pulat ve ilçe yönetimiyle birlikte Bozüyük Adalet Sarayında bulunan Pazaryeri İlçe Seçim Kurulundan aldı.

Tekelioğlu, Başkanlık görevine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları, Saygıdeğer İl Başkanımız Fatih Yaşar'ın tensipleri, partimizin değerli üyeleri ve yönetiminin destekleri işe seçilmiş olduğum ilçe başkanlığı görevine mazbatamı alarak başladım. Hep birlikte pazaryeri için yeni bir süreci Allah'ın izni ile başlatıyoruz. Her zaman yanımda olan belediye başkanımız Sayın Zekiye Tekin hanımefendiye ve ilçemizin güzide basınına şükranlarımı sunarım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne mutlu Türküm diyene!" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.