,, ,

MUŞSİAD ve Bursa Muşlular Federasyonu, DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk’ü Ağırladı

Siyaset 08.03.2024 - 09:16, Güncelleme: 08.03.2024 - 09:16 6115+ kez okundu.
 

MUŞSİAD ve Bursa Muşlular Federasyonu, DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk’ü Ağırladı

DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk ve ekibi, MUŞSİAD ve Bursa Muşlular Federasyonu’nu ziyaret etti, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
DEVA İl Başkanlığı, Bursa Muşlular Federasyonunu ve MUŞSİAD Başkanlığını ziyaret etti. DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk . DEVA Parti Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın , Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Kahraman , ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarını, MUŞSİAD Başkanı Ayhan Durgun ve Bursa Muşlular Federasyon Başkanı Mehmet Deniz karşıladı. MUŞSİAD Başkanı Ayhan Durgun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Bursa'mızda yaklaşık 300 bin civarındaki hemşehrimizin sanayici olarak değer veren iş kolunun öncülüğünü yapıyoruz. Derneğimiz pandeminin en şiddetli günlerinde bir elin parmağını geçmeyen iş insanının cesaretiyle kurulmuş halen 120 üyesi olan, istihdamla 3 bin insanımıza ekmek veren dinamik yapısıyla ekonomiye yön veren bir kuruluşumuzdur. Geldiğimiz noktada derneğimize 200 civarındada başvuru yapan hemşehrimizi yakın zamanda üyemiz yaparak güç kazanacağımıza inanıyoruz. Seçimlerde siyasi partilerimize başarılar dileriz." dedi. Bursa Muşlular Federasyon Başkanı Mehmet Deniz; "DEVA ailesine seçimlerde başarılar dileriz. Federasyonumuzun bünyesinde halen 22 faal dernek ve 18 bin aktif üyesi ile Bursa'nın kültür zenginliği olan Muşlular ilimizinde çimentosu. Derneklerimizin uzun zamandır itinayla izlediği politikalar neticesinde kültürel yapılar bir bir gerçekleşiyor, bunlardan biride yakın zamanda Yıldırım' a kazandırdığı Sultan Alpaslan Kültür Evi. Siyasilerden beklentimiz bizlerin ihtiyaç olarak gördüğü konularda yardımcı olarak destek vermeleridir." dedi. Milletvekili Burak Dalgın; "Bursa'da önemli işlere imza atmış olan Muşluların dert ve sıkıntılarını adresinde dinledik. İlimizde 81 vilayeti temsil eden vatandaşlarımıza bazıları gibi sırtımızı dönmeyeceğiz, her zaman onların yanlarında olacağız." dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Kahraman; "Hemşehri Derneği ve ihtisas  STK'ları önemsiyoruz. 2024 de göreve gelir isek Nilüfer Osmangazi Yıldırım da amaçlarına uygun STK'lar için yapılan kazandırarak kütür mozaiğini zenginleştiren belediye anlayışını getireceğiz." dedi.
DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk ve ekibi, MUŞSİAD ve Bursa Muşlular Federasyonu’nu ziyaret etti, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

DEVA İl Başkanlığı, Bursa Muşlular Federasyonunu ve MUŞSİAD Başkanlığını ziyaret etti. DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk . DEVA Parti Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın , Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Kahraman , ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarını, MUŞSİAD Başkanı Ayhan Durgun ve Bursa Muşlular Federasyon Başkanı Mehmet Deniz karşıladı.

MUŞSİAD Başkanı Ayhan Durgun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Bursa'mızda yaklaşık 300 bin civarındaki hemşehrimizin sanayici olarak değer veren iş kolunun öncülüğünü yapıyoruz. Derneğimiz pandeminin en şiddetli günlerinde bir elin parmağını geçmeyen iş insanının cesaretiyle kurulmuş halen 120 üyesi olan, istihdamla 3 bin insanımıza ekmek veren dinamik yapısıyla ekonomiye yön veren bir kuruluşumuzdur. Geldiğimiz noktada derneğimize 200 civarındada başvuru yapan hemşehrimizi yakın zamanda üyemiz yaparak güç kazanacağımıza inanıyoruz. Seçimlerde siyasi partilerimize başarılar dileriz." dedi.

Bursa Muşlular Federasyon Başkanı Mehmet Deniz; " DEVA ailesine seçimlerde başarılar dileriz. Federasyonumuzun bünyesinde halen 22 faal dernek ve 18 bin aktif üyesi ile Bursa'nın kültür zenginliği olan Muşlular ilimizinde çimentosu. Derneklerimizin uzun zamandır itinayla izlediği politikalar neticesinde kültürel yapılar bir bir gerçekleşiyor, bunlardan biride yakın zamanda Yıldırım' a kazandırdığı Sultan Alpaslan Kültür Evi. Siyasilerden beklentimiz bizlerin ihtiyaç olarak gördüğü konularda yardımcı olarak destek vermeleridir." dedi.

Milletvekili Burak Dalgın; "Bursa'da önemli işlere imza atmış olan Muşluların dert ve sıkıntılarını adresinde dinledik. İlimizde 81 vilayeti temsil eden vatandaşlarımıza bazıları gibi sırtımızı dönmeyeceğiz, her zaman onların yanlarında olacağız." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Kahraman; "Hemşehri Derneği ve ihtisas  STK'ları önemsiyoruz. 2024 de göreve gelir isek Nilüfer Osmangazi Yıldırım da amaçlarına uygun STK'lar için yapılan kazandırarak kütür mozaiğini zenginleştiren belediye anlayışını getireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.